Χρησιμοποίησε το λογότυπο του the.flat ως πλαίσιο για το γραφιστικό σου έργο και διατράνωσε τη δημιουργικότητά σου. Καλείσαι να εκμεταλλευτείς το περίγραμμα του the.flat γεμίζοντας τον κενό χώρο με την έμπνευσή σου.

Οι πιο εμπνευσμένες συμμετοχές θα αποτελέσουν το περιεχόμενο μίας ξεχωριστής έκθεσης που θα ξεκινήσει στα εγκαίνια του the.flat στις 18 Νοεμβρίου.

Τα επιλεγμένα έργα θα εκτυπωθούν ποικιλοτρόπως και θα παραμείνουν στους χώρους του the.flat και σε επερχόμενες εκδηλώσεις του. Το the.flat επιθυμεί με τη συγκεκριμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος να βοηθήσει τη γραφιστική κοινότητα, να στηρίξει τη δημιουργικότητα νέων καλλιτεχνών και να δώσει ένα βήμα προβολής σε αυτούς.

Η πρόσκληση αφορά σε γραφίστες επαγγελματίες, φοιτητές ή ερασιτέχνες. Θα συνυπολογιστούν η ευρηματικότητα, η πρωτοπορία και η αρτιότητα του έργου. Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ θα καλεστούν άνθρωποι του χώρου, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει με ένα ή παραπάνω έργα τα οποία θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : theflat.athens@yahoo.com

Για περισσότερες πληροφορίες: http://theflatathens.tumblr.com/