Διήμερο βιωματικό workshop “The Path of the Hero Artist“, μια δημιουργική αντεπίθεση με συντονιστή τον εικαστικό καλλιτέχνη Poka-Yio. Το καλοκαίρι επιλέγουμε να δραπετεύουμε από τις προσωπικές και συλλογικές αγωνίες μας, αλλά πριν την τελική καλοκαιρινή φυγή το εργαστήριο The Path of The Hero Artist (ο δρόμος του Ήρωα Καλλιτέχνη), σκοπεύει να απελευθερώσει το δημιουργικό δυναμικό του κάθε συμμετέχοντα έτσι ώστε να χτίσει το προσωπικό αφήγημα της ζωής του.
Δημιουργός και συντονιστής του εργαστηρίου είναι ο Poka-Yio. Ο Poka-Yio είναι εικαστικός καλλιτέχνης αλλά έχει συναντήσει τη δική του δημιουργικότητα και σε πολλά άλλα πεδία δράσης από δημιουργικές συλλογικότητες, μέχρι την ίδρυση και διεύθυνση της Μπιενάλε της Αθήνας και τη συνεργασία με εταιρίες σε επίπεδο δημιουργίας νοήματος και αφηγήσεων κ.α. Ανάλογα εργαστήρια με πληθώρα θεματικών έχει σχεδιάσει και συντονίσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
To workshop (εργαστήριο) θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τη δημιουργική σας ταυτότητα χτίζοντας την προσωπική πορεία, το αφήγημα της ζωής σας, με εσάς ήρωα της.

28-29 Ιουλίου, 10πμ-10μμ Σαβ, 10πμ-10μμ Κυρ.
πού:στο συνεργατικό πολυχώρο Loft2work, Ιερά Οδός 38, 200 μέτρα από το Μετρό Κεραμεικός
κόστος: 70 ευρώ ανά άτομο, 35 ευρώ άνεργοι και φοιτητές.
πληροφορίες-κρατήσεις: Ελίνα Κακούρου: officepokayio@gmail.com 6978696342
τρόπος πληρωμής
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη μέχρι την Πέμπτη 26/7.