Το Art Academy Νεφέλες κλείνει τη φετινή χρονιά με την καθιερωμένη θεατρική του γιορτή και παρουσιάζει τρεις παραστάσεις:

Το παιδικό του τμήμα την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:30 παρουσιάζει την παράσταση «Όσο εμείς κοιμόμαστε…» του David Wood. Μια χαρούμενη παράσταση με πολλά χορευτικά από τους ίδιους τους μαθητές του θεατρικού τμήματος που φέτος για τις ανάγκες του έργου έμαθαν και πολύ χορό. Η ελεύθερη απόδοση του κειμένου, η διδασκαλία και η μουσική επιμέλεια είναι της Μαρίας Αλβανού. Τα χορευτικά της Τίττι Κουρτέλ.

Το εφηβικό τμήμα του παραρτήματος των Αμπελοκήπων το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00 παρουσιάζει την παράσταση «Ο έμπορος της Βενετίας» του Ο. Σαίξπηρ. Αυτό το θαυμάσιο έργο, επίκαιρο όσο ποτέ, σε διασκευή και διδασκαλία της Μαρίας Αλβανού και χορευτικά της Τίττι Κουρτέλ.

Το εφηβικό τμήμα του παραρτήματος του Αθήναιον την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 21:00 παρουσιάζει το έργο «Ο επιθεωρητής» του Ν. Γκόγκολ. Μια καυστική κωμωδία που παρουσιάζει τη διαχρονική κρατική διαφθορά, σε διασκευή και διδασκαλία της Μαρίας Αλβανού και εικαστική επιμέλεια σκηνικών/κοστουμιών της Μαρίας Μιχαηλίδου.