Art Power: Η δυναμική της σύγχρονης τέχνης στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts

Art Power

Μία έκθεση με έργα των pop και street art καλλιτεχνών της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής

Την παγκόσμια δυναμική της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, μέσα από την έκθεση Art Power που εγκαινιάζεται στις 16 Μαρτίου και περιλαμβάνει έργα των πιο καταξιωμένων pop και street art καλλιτεχνών της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής.

Για άλλη μια φορά η Kapopoulos Fine Arts δίνει την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης να θαυμάσει έργα σημαντικών καλλιτεχνών, που εκφράζουν τα παγκόσμια ρεύματα και τάσεις της εικαστικής τέχνης.

Συγκεκριμένα η έκθεση περιλαμβάνει έργα των: Αiiroh, Cedric Bouteiller, Mr. Brainwash,  Erro, David Gerstain, Hawini, Laurence Jenkell, Richard Orlinski, Antonio Segui, Benjamin Spark.

Στην έκθεση θα βρίσκονται οι εμβληματικές φιγούρες του Mr. Brainwash, ο άγριος king kong του Richard Orlinski, τα κατακόκκινα χαμόγελα του David Gerstain, οι υπέροχες καραμέλες της Laurence Jenkell, ο κόσμος των κόμιξ του Benjamin Spark, οι δυναμικές πόλεις του Cedric Bouteiller, τα γεμάτα κίνηση ανθρωπάκια του Antonio Segui και πολλά ακόμα.

Πρόκειται για έργα ευφάνταστα που διακρίνονται για το δυναμικό τους χαρακτήρα και το πλούσιο χρώμα τους. Καθημερινά αντικείμενα, φράσεις που στέλνουν μηνύματα και αγαπημένες φιγούρες μετατρέπονται σε ζωντανά έργα Pop Art, φέρνοντας μπροστά στα μάτια μας έναν κόσμο ποιητικό και χαρούμενο, γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία. Μια τέχνη που αγγίζει τη ζωή, απευθύνεται σε όλους και έχει ως μέσα της το παιχνίδι, το χιούμορ, την ανατροπή.

Ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.