Ένα βίντεο από μια ιδιωτική εμφάνιση της Amy Winehouse στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 που δεν έχει προβληθεί ποτέ πριν θα συμπεριλαμβάνει η έκδοση του ντοκιμαντέρ Back To Black που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Το νέο ντοκιμαντέρ αφορά την παραγωγή του άλμπουμ της Amy Winehouse το 2006 και συνοδεύεται από παλιές φωτογραφίες και την εκτέλεση του τραγουδιού Love Is a Losing Game.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα στούντιο Riverside στο δυτικό Λονδίνο στις 10 Φεβρουαρίου 2008, όταν η Winehouse κέρδισε πέντε βραβεία Grammy σε μια νύχτα και έγινε η καλύτερη νέα καλλιτέχνης της χρονιάς και η πέμπτη γυναίκα που σάρωσε κυριολεκτικά στα βραβεία μετά τις Lauryn Hill, Norah Jones, Alicia Keys και Beyoncé. Η τότε 24χρονη Winehouse είχε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και δεν της είχε χορηγηθεί βίζα προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την τελετή των Grammys στο Λος Άντζελες. Όταν οι Αμερικανοί ανέστειλαν την απόφαση ήταν πολύ αργά για να ταξιδέψει.

Αντ ‘αυτού, διοργάνωσε αυτή τη συναυλία για την οικογένεια, τους φίλους και τη δισκογραφική της εταιρεία, Island. Η Winehouse αποδέχθηκε τα βραβεία της σε σύνδεση μέσω βίντεο από τα στούντιο Riverside. Το ντοκιμαντέρ Back to Black αναφέρεται στην ιστορία του δεύτερου και τελευταίου άλμπουμ της Winehouse και παρουσιάζει άγνωστα βίντεο καθώς και νέες συνεντεύξεις με τους παραγωγούς Mark Ronson και Salaam Remi και άλλους συνεργάτες. Στην ταινία, η Winehouse λέει πως το Back to Black είναι ένα άλμπουμ που την έκανε υπερήφανη για μια κακή κατάσταση που είχε ξεπεράσει.

Το ντοκιμαντέρ είναι το δεύτερο για τη Winehouse μετά την ταινία Amy, του 2015, του Asif Kapadia. Κυκλοφορεί σε μια περίοδο που συνοδεύεται από την αναταραχή που έχει δημιουργήσει η μεταθανάτια δραστηριότητα του ιδρύματος Winehouse, το οποίο έχει προγραμματίσει μια παγκόσμια περιοδεία με το ολόγραμμα της τραγουδίστριας το 2019 και μια συμφωνία για την βιογραφία της με την Monumental Pictures.