Στην 5η δράση μπορούν όλοι να ανακαλύψουν το μυστικό του Leonardo Da Vinci και της Αναγέννησης μέσα από ένα κυνήγι θησαυρού το οποίο θα εκτυλιχθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Η Be a Greek δημιούργησε μία περιπέτεια στην καρδιά της Πρωτεύουσας. Καλεί όλους να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους, την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά τους και να ακολουθήσουν τα χνάρια σπουδαίων μορφών της Αναγέννησης καθώς εκείνοι αναζητούν το μυστικό της ολοκλήρωσής τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντάς την ευκαιρία να περιηγηθούν οι συμμετέχοντες στις συνοικίες της πόλης, όπως η Πλάκα, η Ακρόπολη, το Σύνταγμα, το Θησείο και το Μοναστηράκι και να ανακαλύψουν τα σημάδια που μέχρι πρότινος αγνοούσαν.

«Φτιάξτε την ομάδα σας και αδράξτε την ευκαιρία να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μια εμπειρία συνεργασίας, γέλιου, μυστηρίου και όμορφων αναμνήσεων».

Πώς όμως, ο Leonardo έφτασε στην Αθήνα για να ανακαλύψει αυτό που τόσο παθιασμένα αναζητούσε σε ολόκληρη τη ζωή του;

Αποτελεί κι αυτό ένα μυστήριο το οποίο μπορεί να αποκαλυφθεί σιγά σιγά …


Πληροφορίες
Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ώρα Έναρξης: 10:00
Ώρα Λήξης: 17:00
Κόστος Συμμετοχής: 10€ / άτομο
Μέγιστος αριθμός μελών ανά ομάδα: 10
Σημείο Συνάντησης: έξω από το Μετρό Ευαγγελισμού, εντός του Πάρκου

Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης, να είστε στο σημείο πραγματοποίησής της 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.