Το 1982, η Φέι Γκολντ, μια νεαρή έμπορος τέχνης στην Ατλάντα σε ένα ταξίδι της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε στο Σόχο για να αγοράσει ένα βραχιόλι με την επιταγή που της είχε δώσει ο σύζυγός της. Είχε μαζί της 5.000 δολάρια. Κοιτάζοντας γύρω της, έφτασε στην γκαλερί, στην οποία ο Ζαν Μισέλ Μπασκιά έκανε την πρώτη του έκθεση.

Η Γκολντ δεν αγόρασε ποτέ το βραχιόλι αφού τα 5.000 τα έδωσε για να αγοράσει έναν όπως της φάνηκε ασυνήθιστο πίνακα με έντονα χρώματα, ένα κεφάλι με κορώνα και ανάμεσα σε άλλες τη φράση «τηγανητό κοτόπουλο».

Είκοσι χρόνια αργότερα πούλησε το έργο για ένα εκατομμύριο δολάρια. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτή είναι μια μεγάλη τύχη, μέχρι σήμερα που ο οίκος δημοπρασιών Σόθμπις πουλά το έργο, το Untitled (Pollo Frito), με εκτίμηση 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το συγκεκριμένο έργο, ο Μπασκιά το έκανε το 1982. Το 1985, η Γκολντ πήγε στο στούντιο στη Great Jones Street, το οποίο ο Μπασκιά νοίκιαζε από τον Άντι Γουόρχολ και προσπάθησε να τον πείσει να κάνει μια έκθεση στην γκαλερί του. Εκείνη τη φορά αγόρασε μια ομάδα έντεκα σχεδίων για $ 16.500. Λίγα χρόνια αργότερα πούλησε μόνο ένα σχέδιο στην τιμή που τα είχε αγοράσει όλα μαζί.