Έπρεπε να περάσουν πάνω από 40 χρόνια για να έρθει στο φως μια άγνωστη ερωτική μπαλάντα του ακούραστου έως σήμερα φρόντμαν των Rolling Stones και της άλλοτε αγαπημένης του Κάρλι Σάιμον. Οι δυο τους φαίνεται να το ηχογράφησαν το 1972 και όπως πιστεύεται το ονόμασαν «Fragile».

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι, καθισμένοι μαζί σ’ ένα πιάνο, ενώ σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της Σάιμον, η ταινία της ηχογράφησης είχε χαθεί για δεκαετίες και το τραγούδι έλεγε “Funny, funny, funny, funny, funny, How love can make you cry”.

Η ταινία που βρέθηκε ανήκει στον συλλέκτη αντικειμένων του διάσημου συγκροτήματος, Matt Lee. Ο ίδιος, δεν δέχτηκε να αποκαλύψει την προέλευση της ταινίας με το τραγούδι και αρκέστηκε στο να στείλει ένα ψηφιακό αντίγραφό του στο περιοδικό RollingStone.

Σάιμον και Τζάγκερ δούλεψαν μαζί το 1972 όταν ο τελευταίος έκανε τα φωνητικά για το τραγούδι της πρώτης με τίτλο “You’re So Vain”. Μάλιστα, για πολλά χρόνια, θεωρήθηκε ότι οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονταν στον Τζάγκερ, κάτι που η Σάιμον δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Ένα κομμάτι του χαμένου τραγουδιού που ήρθε στο φως, ακούγεται σε μια σκηνή στο αμερικάνικο ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του 1972 που είχαν κάνει στις ΗΠΑ οι Rolling Stones.