Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις νέες τάσεις της εγχώριας σκηνής, που φιλοδοξεί να καταγράψει και να αναδείξει τις ανερχόμενες δυνάμεις στο χώρο της ελληνικής performance, έρχεται τον Μάιο στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.

Θέατρο, χορός, video art, music performance, πολυμεσικά θεάματα και αμαλγάματα σύγχρονης παραστατικής έκφρασης, βρίσκουν κοινό τόπο συνάντησης και δημιουργίας στις 4 σκηνές (Κεντρική, Πειραματική, Αυλή & Φουαγιέ) του φιλόξενου χώρου του Βοτανικού. Από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, οι ομάδες και οι καλλιτέχνες του «Upcoming Festival Athens», θα παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους, θα διαγωνιστούν και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν 20 παραστάσεις τη νέα σεζόν στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016. Η πρότασή σας, πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από μία συνοπτική ιδέα γύρω από τα concept που ετοιμάζετε, βιογραφικά στοιχεία των συντελεστών και φωτογραφικό ή/και βίντεο υλικό. Η τελική επιλογή των συμμετοχών θα ανακοινωθεί έως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Πληροφορίες:
Αιτήσεις συμμετοχής: [email protected]
Προθεσμία: Έως Παρασκευή 1η Απριλίου 2016