Η Κολομβιανής καταγωγής ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα πρωταγωνίστρια της σειράς “Modern Family” είναι σύμφωνα με τη λίστα Forbes η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης με έσοδα ύψους 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2017 έως την 1η Ιουνίου 2018. Τα έσοδά της προέρχονται και από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με γνωστές φίρμες όπως αυτή των μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και την αλυσίδα επίπλων Rooms To Go.

Επόμενη στη λίστα βρίσκεται η Κέιλι Κουόκο που κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της, των 24,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ρόλο της στο “Big Bang Theory”. Η Κουόκο αμείβεται με 900.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy» πρωταγωνιστεί επί 15 συνεχή χρόνια στην ίδια σειρά.

Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά “Law & Order: SVU” με 13 εκατομμύρια δολάρια έσοδα ετησίως, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά “Modern Family” με 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατομμύρια δολάρια έσοδα “Big Bang Theory” και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατομμύρια δολάρια.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται η πρωταγωνίστρια του “Scandal” Κέρι Ουάσινγκτον με 11 εκατομμύρια δολάρια, στην ένατη θέση η Κλερ Ντέινς από το “Homeland” και στη δέκατη θέση η Πόλι Περέτ, πρωταγωνίστρια του NCIS, με 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Από τη λίστα απουσίαζε η Ρόμπιν Ράιτ γιατί την περίοδο που συντασσόταν η λίστα δεν είχε γυρίσει νέα επεισόδια για το “House of Cards”.