Νεκρός βρέθηκε ο βραβευμένος παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής Άντονι Μπουρντέν. Ο διάσημος Αμερικανός σεφ που καθιέρωσε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Top Chef», βρισκόταν στη Γαλλία, για τις ανάγκες του γυρίσματος ενός επεισοδίου της σειράς του Parts Unknown. Οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Όπως αναφέρει το CNN, ο 61χρονος σεφ έδωσε τέλος στη ζωή του ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Στρασβούργο.

«Με πολύ μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν», αναφέρει το CNN και συνεχίζει: «Η αγάπη του για τις περιπέτειες, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και πιοτό και τις υπέροχες ιστορίες ανά την υφήλιο τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του ουδέποτε σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει τόσο πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένεια του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή».

Σε μια παλαιότερη αφιερωματική παρουσίαση της, η Vogue είχε αποκαλύψει ότι ο διάσημος σεφ ήθελε να στραφεί στους αυτόματους πωλητές φαγητού που σκεφτόταν να τους εγκαινιάσει το 2019 στη Νέα Υόρκη. 

Κεντρική Φωτογραφία: Natalie Castellino