Αν αναζητάς μια διαφορετική απασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους σου, τα παιδιά σου ή γιατί όχι με τον εαυτό σου, σε μια γωνιά κρυμμένη στα σύνορα Πεύκης – Αμαρουσίου μπορείς να συναντήσεις μια ξεχωριστή, γεμάτη χρώμα δημιουργία, δύο εμπνευσμένων αδελφών – της Αγγελικής και της Αναστασίας Συμεωνίδη. Το καλλιτεχνικό εργαστήριο On the Canvas.

Με διαφορετική η καθεμία κατεύθυνση στη ζωή της – η Αγγελική σπούδασε ζωγράφος αποφοιτώντας από τη σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ταξίδεψε και περιπλανήθηκε σε πολλά σχολεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα διδάσκοντας ζωγραφική σε παιδιά από 5 έως 17 ετών. Η Αναστασία σπούδασε οικονομικά στη σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διάβασε πολλές οικονομικές μελέτες και κατέληξε ότι οι αριθμοί από μόνοι τους δεν βγάζουν νόημα. Και κάπου εκεί οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντήθηκαν.

Το On The Canvas είναι ένας εικαστικός χώρος έκφρασης της τέχνης. Στο εργαστήρι, μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσουν πρωτότυπες «εικαστικές υπηρεσίες», ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Στον εικαστικό κόσμο του On The canvas μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής και δημιουργικής γραφής.

Η ομάδα του On The Canvas έχει σκεφθεί πολλές και διαφορετικές ανάγκες καλλιτεχνικής αναζήτησης. Έτσι έχει σχεδιάσει διαφορετικά sessions για ολόκληρη την οικογένεια (family courses), έξυπνα δώρα για τους φίλους (gift cards), ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικών (private lessons), δραστηριότητες για παιδικά πάρτυ (party’s time) αλλά και ιδιαίτερες στιγμές με τους φίλους απολαμβάνοντας τα friend courses.

Family courses

Διαλέξτε το αγαπημένο σας θέμα και ελάτε να ζωγραφίσετε μαζί με τον μπαμπά, τη μαμά, τα αδέρφια και ρωτήστε μήπως θέλει και η γιαγιά με τον παππού. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργικά και καλλιτεχνικά.

Private classes

Αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε μόνοι σας, σε ένα ήρεμο, δημιουργικό περιβάλλον διαλέγοντας τη μουσική που σας αρέσει, ελάτε να δημιουργήσετε στο χώρο του On The Canvas.

Friends’ courses

Πάρτε την παρέα σας και ελάτε στο χώρο του On The Canvas να περάσετε ευχάριστα με τους φίλους σας, γνωρίζοντας καλύτερα τις δημιουργικές σας δεξιότητες.

Party’s time

Αναζητάτε μια διαφορετική προσέγγιση για το παιδικό πάρτυ; Στο χώρο του On The Canvas μπορούν οι καλεσμένοι να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν ξεχωριστά έργα και να βιώσουν τη χαρά της δημιουργίας παρέα με τους φίλους τους.

Κάρτα Δώρου

Έχει γενέθλια ή γιορτή η καλύτερή σας φίλη και δεν ξέρετε τι δώρο να της κάνετε; Η ομάδα του Canvas θα σας βοηθήσει να της φτιάξετε προσωποποιημένη κάρτα δώρου απολαμβάνοντας μαθήματα ζωγραφικής.

Info:

On the Canvas, Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά κι ενήλικες
Αρέως 28 & Κρόνου 1, 15122 Μαρούσι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302108027311 / +30 6972076317
e-mail: info@onthecanvas.gr