Από την πρώτη του διοργάνωση το En Lefko Film Festival επιθυμώντας να υποστηρίξει τον κινηματογράφο και να προσφέρει ψυχαγωγία προς όλο το κοινωνικο-οικονομικό φάσμα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, προτείνει το καλό σινεμά ως αντίδοτο στην οικονομική ανασφάλεια και διανέμει 500 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους σε επιλεγμένες προβολές του Φεστιβάλ. Έτσι, οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μέχρι δυο προβολές στο πλαίσιο του En Lefko Film Festival, από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου.

Η διανομή των προσκλήσεων, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να ανταλλάξουν με εισιτήρια μηδενικής αξίας στα ταμεία του κινηματογράφου που προβάλλει την εκάστοτε ταινία, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου στην Στέγη του συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων, όπου βρίσκεται το σημείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Φεστιβάλ. Η παραλαβή τους θα γίνεται με την επίδειξη της προσωπικής ισχύουσας κάρτας ΟΑΕΔ, από τις 12.00μμ μέχρι τις 14.00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Γενικές πληροφορίες εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις δράσεις του En Lefko Film Festival ξεκινά από το μεσημέρι της 18ης Απριλίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ. Επίσης, για τις προβολές των ταινιών υπάρχει δυνατότητα να προαγοράσει κανείς τα εισιτήριά του και από τα φυσικά σημεία πώλησης, τα ταμεία των κινηματογράφων Δαναός και Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) κατά τις ημερομηνίες που αναγράφονται αναλυτικά στον πίνακα παρακάτω.

Η γενική είσοδος σε κάθε προβολή της πρώτης διοργάνωσης του En Lefko Film Festival κοστίζει 6 ευρώ, εκτός των δωρεάν προβολών (θα αναφέρονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα αλλά και το site μας elff.gr) στις οποίες η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις.

Για τους θεατές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν περισσότερες από μια προβολές στο πλαίσιο του φεστιβάλ, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς καρτών διαρκείας των 5 και των 10 προβολών οι οποίες θα πωλούνται προς 20 και 35 ευρώ αντίστοιχα. Προλάβετε να τις προμηθευτείτε από τα ταμεία των κινηματογράφων Δαναός και Ιντεάλ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να εκδίδουν εισιτήρια μηδενικής αξίας για οποιαδήποτε από τις προβολές του φεστιβάλ που υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ημερομηνίες και ώρες προπώλησης καρτών και εισιτηρίων:
Ιντεάλ
19/04 – 23/04 : 16.00 – μέχρι το τέλος των προβολών
24/04 – 28/04 : 12.00 – μέχρι το τέλος των προβολών
01/03 – 03/05 : 16.00 – μέχρι το τέλος των προβολών

Δαναός
19/04 – 03/05 : 16.00 – μέχρι το τέλος των προβολών

Info:

En Lefko Film Festival | 26 Απριλίου – 3 Μαΐου | Κινηματογράφος Δαναός, Κινηματογράφος Ιντεάλ