Κυβερνοεπιθέσεις, τον Μακρόν να πιάνει δουλειά και στιγμές ελληνικού κοινοβουλευτικού τραμπουκισμού επιφυλάσσει το μαγιάτικο στεφάνι. Κλείνεις καλύτερα την πόρτα και τ’ αφήνεις πίσω, γιατί ξεκινούν τα καλοκαιρινά φεστιβάλ με τα προεόρτια του Αθηνών και της Επιδαύρου και πρώτο πρώτο το εορταστικό Bob Τheatre festival για τα «10 χρόνια φρέσκο αίμα».

Τσάρκα όλη μέρα αλλά και νύχτα στα Μουσεία που γιορτάζουν κι έχουν την τιμητική τους κι έτσι κάποιο θα συναντήσεις ανοιχτό, έτοιμο να σου δείξει την πιο γιορτινή εκδοχή του, ενώ τα καλοκαιρινά σου βήματα σε οδηγούν στο κόκκινο φουγάρο της Τεχνόπολης που και φέτος σε περιμένει, αυτή τη φορά για περισσότερες μέρες, με jazz αράγματα και μουσικά ταξίδια, στο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival.

Στο χέρι σου λοιπόν, να βαρεθείς ν’ ακούς ή να βλέπεις ποιος έκοψε τις περισσότερες καρύδες, μην περιμένεις τις φωτιές τ’ Αϊ-Γιαννιού, καλύτερα κάψ’ το από τώρα και μόνο όξω, απλωσιά και batida de coco.

Για να λαμβάνετε κι εσείς το editorial μαζί με τις προτάσεις της εβδομάδας, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο ελcmag.

Κεντρική φωτογραφία άρθρου: Ο «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή στο αεροδρόμιο της Αθήνας | Παρασκευή 19 Μαΐου στις 12:00 | Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Fly me to the moon 4”