Η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης, τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια επιστρέφει στα καλλιτεχνικά δρώμενα με ένα νέο άλμπουμ που ακούει στο όνομα «Warzone» και θέλει να δώσει περισσότερη έμφαση στη φωνή και τους στίχους της. Το νέο της καλλιτεχνικό πόνημα θα περιλαμβάνει νέες εκτελέσεις γνωστών κομματιών που καλύπτουν το σύνολο της καριέρας της αλλά και μια ειδική διασκευή του θρυλικού «Imagine» που τραγούδησε ο σύζυγός της, Τζον Λένον. Το 2017 η Ένωση Εθνικών Εκδοτών Μουσικής αποφάνθηκε ότι το τραγούδι «Imagine» δεν ανήκει μόνο στον Τζον Λένον και οι στίχοι του φέρουν πλέον και την υπογραφή της Γιόκο Όνο.

«Ο κόσμος είναι τόσο χάλια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Ζούμε σε εμπόλεμη ζώνη. Μου αρέσει να δημιουργώ τα πράγματα με νέο τρόπο. Κάθε μέρα τα πράγματα αλλάζουν», δήλωσε η τραγουδίστρια για τη νέα της δουλειά. Η χήρα του Λένον μετρά πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και έχει υπογράψει συνολικά 20 άλμπουμ.

Πριν δύο μέρες, η Γιόκο Όνο παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή του «Warzone», το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά στο άλμπουμ της «Rising», με περισσότερους στίχους και την προσθήκη πιάνου στη σύνθεση.

Κάθε Τρίτη θα παρουσιάζεται ένα νέο τραγούδι από το άλμπουμ σε υπηρεσίες streaming και στο site της Γιόκο «imaginepeace.com», ενώ το πλήρες άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2018 από τη δισκογραφική εταιρεία του γιου της, Σον Λένον, Chimera Music.

Το track list του νέου άλμπουμ:

1. Warzone
2. Hell In Paradise
3. Now Or Never
4. Where Do We Go From Here
5. Woman Power
6. It’s Gonna Rain

7. Why
8. Children Power
9. I Love All of Me
10. Teddy Bear
11. I’m Alive
12. I Love You Earth
13. Imagine