Λίγες ημέρες πριν το φεστιβάλ comics “Comicdom Con Athens 2017” ανοίξει τις πύλες του στο κοινό για δωδέκατη χρονιά, από τις 7 έως τις 9 Απριλίου, το ελc δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να κερδίσουν βιβλία comics.

Τρία αντίτυπα από το graphic novel «Η Κερένια Κούκλα» από τις εκδόσεις Comicdom Press, μπορούν να γίνουν δικά σας. Δείτε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για το βιβλίο και για τον τρόπο συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

«Η Κερένια Κούκλα» από τις εκδόσεις Comicdom Press

Η Κερένια Κούκλα

Έναν αιώνα μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το αστικό, γοτθικών αναφορών μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου: «Η Κερένια Κούκλα» μεταφέρεται για πρώτη φορά σε graphic novel από την Comicdom Press, προσαρμοσμένο από τον Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου (Σύνδρομο, Μαύρο Φως) και εικονογραφημένο από τον Γιώργο Τσιαμάντα (Η Παναγία η Χελιδονού).

Σε μια λαϊκή αθηναϊκή συνοικία των αρχών του περασμένου αιώνα, ο Νίκος ερωτεύεται και παντρεύεται την όμορφη αλλά ασθενική Βεργινία. Η κλονισμένη υγεία της, επιβάλλει παρακολούθηση και φροντίδα και γι’ αυτό έρχεται να μείνει μαζί τους και να την προσέχει, η Λιόλια, ένα κορίτσι που σφύζει από ζωή. Καθώς, μέρα με τη μέρα, η Βεργινία αργοσβήνει, ο Νίκος και η Λιόλια ζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους, στη σκιά ενός ζοφερού μέλλοντος. Μιας αμείλικτης τραγωδίας, που περιμένει την ώρα της να ‘ρθει.

Το graphic novel «Η Κερένια Κούκλα» διατίθεται με δύο διαφορετικά εξώφυλλα.

Πρώτη Κυκλοφορία: 7 Απριλίου στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2017

«Η Κερένια Κούκλα» από τις εκδόσεις Comicdom Press

Διαγωνισμός:

To ελc δίνει τη δυνατότητα σε 3 αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του graphic novel «Η Κερένια Κούκλα».

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Διαγωνισμός – Η Κερένια Κούκλα» στο info@elculture.gr. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 17:00.

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα αντίτυπα από το φεστιβάλ Comicdom Con Athens 2017 τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του.

 —

Info:

Comicdom Con Athens 2017 | 7 – 9 Απριλίου | Ελληνοαμερικανική Ένωση, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών