Το τεύχος του New York Times Magazine αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένο στην κουλτούρα, την οποία εκπροσωπεί η Lady Gaga στο εξώφυλλο.

Με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο “A Star Is Born” να προβάλλεται στους κινηματογράφους, η Lady Gaga δίνει μία συνέντευξη στην Rachel Syme, όπου γίνεται μία περιήγηση στις μεταλλάξεις του προφίλ της μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου (“The Fame“) πριν από 10 χρόνια.

Οι φωτογραφίες της Marilyn Minter αντικατοπτρίζουν το αντικείμενο της συνέντευξης: Η Minter ψέκασε με υγρό ένα παγωμένο γυαλί, πίσω από το οποίο βρισκόταν η Lady Gaga. Με τον τρόπο που το υγρό χύνεται στο παγωμένο γυαλί, προκαλούνται συνεχείς μεταλλάξεις στην εικόνα, και έτσι κάθε φωτογραφία είναι διαφορετική από την προηγούμενη της.

«Δεν σταματώ να μεταμορφώνομαι, πάντα βρίσκω ένα νέο, δικό μου καλούπι», δηλώνει η Lady Gaga δικαιολογώντας τον νέο της, πιο «ανθρώπινο» χαρακτήρα, την Ally του “A Star Is Born”, και προμηνύοντας έτσι τους επόμενους χαρακτήρες – μεταμορφώσεις της που θα ακολουθήσουν.