Η τηλεόραση του Ομίλου ΟΤΕ έγινε COSMOTE TV και έφερε έναν νέο κόσμο υπηρεσιών, που αλλάζουν την τηλεοπτική μας εμπειρία. Η ανανέωση αυτή στο όνομα και τον «αέρα» των καναλιών της COSMOTE TV, ακολουθεί την αντίστοιχη μετονομασία των υπηρεσιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Internet σε COSMOTE, ένα χρόνο πριν  και εντάσσεται στην στρατηγική του Ομίλου για μία δυνατή, ενιαία μάρκα  στις υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Έχοντας επενδύσει εντατικά στο χτίσιμο του περιεχομένου, από τα αθλητικά και τον κινηματογράφο, μέχρι τις ξένες σειρές, τα παιδικά και το ντοκιμαντέρ, όπου μάλιστα έκανε τη διαφορά δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό κανάλι για την ιστορία και τον πολιτισμό, η COSMOTE TV ρίχνει τώρα το βάρος στην εμπειρία του τηλεθεατή και τη διαδραστικότητα.

Με την νέα hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν τηλεοπτικά προγράμματα σε φορητές συσκευές, όπως το κινητό, το τάμπλετ ή το λάπτοπ τους (COSMOTE TV GO), να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες για να δουν κάτι που έχασαν ή να σταματούν το live πρόγραμμα (COSMOTE REPLAY TV), να νοικιάζουν ταινίες αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους (COSMOTE CINEMA ON DEMAND), να κάνουν εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (PVR) ή ακόμη να επιλέγουν εντελώς δωρεάν από μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ, αμέσως αφότου προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE HISTORY  (COSMOTE TV PLUS).

cosmote-tv-plus

Στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και τις δύο σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ «Ελλάδα από το Α ως το Ω», παραγωγής της COSMOTE TV. Ένα ταξίδι σε διαφορετικούς τόπους της Ελλάδας, από τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), μέχρι τα νησιά (Κέρκυρα, Τήνος, Χίος) και τις πόλεις της περιφέρειας (Επίδαυρος, Ναύπλιο, Καστοριά). Ντοκιμαντέρ πέρα από την απλή, τουριστική ματιά, με έμφαση στην ξεχωριστή ιστορία του κάθε τόπου, τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του και αφηγητές ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών που συνδέονται με την κάθε περιοχή, δημιουργώντας έτσι μια πολυεπίπεδη αφήγηση και παρουσίαση των μοναδικών στοιχείων κάθε γωνιάς της χώρας μας.

15053319_10153581334259058_964882929_o

Αντίστοιχα και άλλες πρωτότυπες παραγωγές της COSMOTE TV είναι διαθέσιμες στο COSMOTE TV PLUS, όπως η σειρά ντοκιμαντέρ «Αυτοί που Τόλμησαν», που παρουσιάζει πορτραίτα επιφανών Ελλήνων, οι οποίοι με το έργο τους τόλμησαν και άφησαν το στίγμα τους στην επιστήμη, την τέχνη και τη ζωή, όπως ο γλύπτης Γιαννούλης Χαλεπάς, ο αρχαιολόγος Γιάννης Μηλιάδης, ο παθολόγος Ιωάννης Λυκούδης, ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Δοξιάδης, οι μαθηματικοί Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, Χρίστος Παπακυριακόπουλος και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης. Διαθέσιμα στην υπηρεσία είναι και όλα τα επεισόδια της  σειράς «Κορυφές», όπου σπουδαίες προσωπικότητες από την ελληνική επιστημονική, επιχειρηματική και καλλιτεχνική κοινότητα συνομιλούν με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Μαζί, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να βρουν  παραγωγές από το Πολεμικό Μουσείο, με θεματικές από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο και τους Βαλκανικούς πολέμους, μέχρι την Κύπρο (1960-1974) και τη μέρα των Anzac.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις της υπηρεσίας στο site της COSMOTE TV.