Η Νικόλ Κίντμαν θα είναι, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Hollywood reporter, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, στο πλευρό του Κόλιν Φάρελ.

Τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «The killing of a sacred deer» / «Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού», όπως έχουμε ήδη γράψει, ξεκινούν μέσα στον Αύγουστο.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με υπερφυσικά στοιχεία που αντλεί έμπνευση από την αρχαία ελληνική τραγωδία και συγκεκριμένα τον Ευριπίδη και φέρει την υπογραφή του Ευθύμη Φιλίππου. Ο Φάρελ υποδύεται έναν χαρισματικό χειρουργό που προσπαθεί να εντάξει έναν έφηβο στην κατακερματισμένη του οικογένεια. Όταν η συμπεριφορά του αγοριού αλλάξει δραματικά, ο ίδιος αναγκάζεται να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. Τη σύζυγό του θα υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν. Μαζί με τον Κόλιν Φάρελ συνιστούν ένα πολύ ενδιαφέρον πρωταγωνιστικό ζευγάρι και έτσι η προσμονή για το αποτέλεσμα και αυτής της ταινίας μεγαλώνει.

Παράλληλα, ο 43χρονος Έλληνας σκηνοθέτης ήδη ετοιμάζει και το αμέσως επόμενο βήμα του. Πρόκειται για το ιστορικό δράμα  «The favourite», σε σενάριο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, με πρωταγωνίστριες τις Ρέιτσελ Βάις, Έμα Στόουν και Ολίβια Κόλμαν. Μια ταινία που θα παρουσιάσει τα παρασκήνια των πολιτικών μηχανορραφιών την εποχή της βασίλισσας Άννας, κατά τον 17ο αιώνα.