Το Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις γυναίκες τραγουδίστριες με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2018. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Katy Perry με 83 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο 2017 έως τον Ιούνιο 2018.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε αυτό το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε την περιοδεία της “Witness Tour” με 80 ημερομηνίες, εκ των οποίων η κάθε μία σημείωσε έσοδα της τάξης του ενός εκατομμυρίου ανά βραδιά. Το συμβόλαιο της με το American Idol όπου συμμετέχει ως κριτής της εξασφάλισε έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια. Τo 2017 βρισκόταν στην ένατη θέση.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Taylor Swift που ανέβηκε κατά μία θέση από πέρσι, με 80 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια διαφορά από την πρώην αντίπαλο της. Η περιοδεία της “Reputation Stadium Tour” ολοκληρώθηκε χθες, οπότε τα συνολικά έσοδά της δεν έχουν προσμετρηθεί ακόμα.

Με πτώση κατά μία θέση η Beyoncé εμφανίζεται στην ετήσια λίστα με 60 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, αποτέλεσμα κάποιων ημερομηνιών της κοινής της περιοδείας “On the Run II” με τον σύζυγο της Jay-Ζ.

Τη δεκάδα την συμπληρώνουν φέτος ποπ ντίβες όπως η Lady Gaga, η Rihanna και η Britney Spears, ενώ την έκπληξη κάνει η Γερμανίδα τραγουδίστρια Helene Fischer, που συνδυάζει ποπ και κάντρι μουσική, με τα φετινά της έσοδα να ανέρχονται στο ποσό των 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πρώτη δεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

1. Katy Perry ($83 εκατομμύρια)
2. Taylor Swift ($80 εκατομμύρια)
3. Beyoncé ($60 εκατομμύρια)
4. Pink ($52 εκατομμύρια)
5. Lady Gaga ($50 εκατομμύρια)
6. Jennifer Lopez ($47 εκατομμύρια)
7. Rihanna ($37.5 εκατομμύρια)
8. Helene Fischer ($32 εκατομμύρια)
9. Celine Dion ($31 εκατομμύρια)
10. Britney Spears ($30 εκατομμύρια)

Κεντρική φωτογραφία: <a href=”https://vecteezy.com”>www.Vecteezy.com</a>