Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος γράφει μουσική και λόγια για τον Σωκράτη Μάλαμα, με τίτλο “Με στόμα που γελά” και περιλαμβάνει 12 νέα, όμορφα τραγούδια.

Με στόμα που γελά

Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2018, οπότε και θα μοιραστούν τη σκηνή με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν έναν ιδιαίτερο και αισθαντικό δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα δίσκων και τις ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes, Google Play, YouTube Playlist, Spotify, Deezer) από την ΑΧΟΣ και την MLK. Ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει τα δώδεκα τραγούδια και ένα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Αργότερα -μέσα στο 2018- θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

Ο “Μεταξοχωρίου και περιχώρων”, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, για τον νέο δίσκο:

“Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δυό πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995 «Στην Ανδρομέδα και στη γή», όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία με τον Σωκράτη. Έκτοτε, άλλες φορές λιγότερο κι άλλες περισσότερο, συνεχίσαμε να τροφοδοτούμε την εκλεκτική συγγένεια, που διατρέχει τις προσωπικότητές μας, με τραγούδια. Και φτάσαμε, αισίως, στον Φεβρουάριο του 2018, όπου, «με στόμα που γελά», σας παρουσιάζουμε την πιο ολοκληρωμένη συνεργασία μας, η οποία έλαβε χώρα στο νέο στούντιο ηχογραφήσεων «Αχός», που έφτιαξα στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς του νομού Λάρισας.

Δώδεκα ερμηνείες ο Σωκράτης και μία -για μαγάρισμα- ο υποφαινόμενος.

Τα τραγούδια δεν μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος.

Αν μετά από αυτό, έχετε το κουράγιο να αγοράσετε τον δίσκο ακτίνας (cd) ή να κατεβάσετε μεμονωμένα κομμάτια (ή το όλον) από τις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, όπως και μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα, εμείς μόνο χαρά θα νιώσουμε.”