Το θέατρο Bristol Old Vic είναι το παλαιότερο θέατρο στον αγγλόφωνο κόσμο του οποίου η λειτουργία δεν έχει διακοπεί από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Εδρεύει στο Royal Theatre του Μπρίστολ και ιδρύθηκε σαν παρακλάδι του Old Vic στο Λονδίνο. Χτίστηκε μεταξύ 1764 και 1766 στην King Street στο Μπρίστολ και ανακαινίστηκε το 2012. Όλοι οι διάσημοι Βρετανοί ηθοποιοί το αγαπούν και πάντα επιθυμούν να παίξουν στη σκηνή του ενώ ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις το ονόμασε «το πιο όμορφο θέατρο στην Αγγλία».

Όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης το θέατρο είχε αυξημένη χωρητικότητα και περισσότερους ευέλικτους χώρους για τη σχολή και τις παραστάσεις. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Haworth Tompkins ανακαίνισε και τους κοινόχρηστους χώρους με σκοπό να δημιουργήσει ένα «δημόσιο δωμάτιο για την πόλη».

Θέλοντας το θέατρο να εκπληρώσει τον ιστορικό σκοπό του ως δημόσιος χώρος στην πόλη, δημιουργήθηκε ένα νέο φουαγέ σαν «άτυπη επέκταση του δρόμου», με μια δομή από ξύλο και γυαλί που πλαισιώνει την αυθεντική πρόσοψη από τούβλα του γεωργιανού αμφιθεάτρου στην οποία έχουν γίνει ανοίγματα για το φως. Το φουαγέ είναι πλέον ένας διαμεσολαβητής ανάμεσα στο δρόμο και το ιστορικό αμφιθέατρο.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Steve Tompkins ονομάστηκε πρόσφατα το πιο ισχυρό πρόσωπο στο βρετανικό θέατρο στις λίστες The Theater του περιοδικού The Stage.

Εκτός από το Bristol Old Vic, η εταιρεία του έχει ολοκληρώσει πρόσφατα το θέατρο The Bridge στο Λονδίνο, σχεδίασε νέους χώρους για την αποθήκη του Donmar και έκανε εργασίες ανακαίνισης στο Εθνικό Θέατρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το θέατρο Liverpool Everyman βραβεύτηκε με το Βραβείο Stirling RIBA του 2014.