Αργυρό Event Award στην κατηγορία Θεματικές Δράσεις: Πολιτιστική Εκδήλωση για το επιτυχημένο πρότζεκτ “Fly me to the Moon“, μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture.

Τα Event Awards 2017 διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και βραβεύουν τις πρωτοπόρες ιδέες πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη χώρα μας. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στον Ιππόδρομο Αθηνών, παρουσία πλήθους σημαντικών προσκεκλημένων από το χώρο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας.

H Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου και η Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων ΔΑΑ, κ. Χαρά-Ελένη Μητσοτάκη, μαζί με την ομάδα του ελculture

Το “Fly me to the Moon” πραγματοποιείται από το Μάιο του 2013. Είναι ένα πολυσχιδές, νεανικό, πρωτότυπο και «φρέσκο» πολιτιστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, performances, happenings, διαδραστικά παιχνίδια, καθώς και άλλα πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα και στόχο έχει να δώσει πολιτιστική διάσταση στην εμπειρία του επισκέπτη στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τον Ιούλιο του 2017 ξεκινά η πέμπτη χρονιά του “Fly me to the Moon”, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Fly me to the Moon