Η Moments in Time πουλά έναντι 95.000 δολαρίων μια επιστολή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, γραμμένη το 1966, η οποία αναφέρεται στον πόλεμο του Βιετνάμ και απευθύνεται στην κ.  S.S. Blakney. Εκπρόσωπος της Moments in Time υποστηρίζει, σύμφωνα με το Page Six, ότι είναι η μοναδική επιστολή, στην οποία ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αναφέρεται στον πόλεμο και διατίθεται προς πώληση.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ γεννήθηκε το 1929 και ήταν Αμερικανός ιερέας των Βαπτιστών, ειρηνιστής και ηγέτης του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων ανθρώπων. Αφού ολοκλήρωσε μια σειρά θεολογικών σπουδών, έλαβε θέση πάστορα σε εκκλησία των Βαπτιστών και αναμίχθηκε στον αγώνα των έγχρωμων για την απόκτηση πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Στην επιστολή του 1966 αναφέρει ότι «οι ανισότητες του σημερινού συστήματος στρατολόγησης επιβαρύνουν άνισα τους Μαύρους στη στρατιωτική θητεία στο Βιετνάμ. Πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικά άδικο να ζητάς από έναν άνθρωπο να πολεμήσει σε έναν τέτοιο πόλεμο μόνο για να επιστρέψει σπίτι και να είναι αντιμέτωπος με προσβολές και de facto δουλεία στη δική του χώρα».