Για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, τo ενδιαφέρον για τους μικρούς βιβλιοφάγους είναι στραμμένο στον Περίπατο Βιβλίου. Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, με τη συνεργασία της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, έχει καθιερώσει στην Ελλάδα την 23η Απριλίου ως Ημέρα Βιβλίου, που τιμάται και διεθνώς από την UNESCO.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει τον Περίπατο Βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας, με τη φιλοδοξία τα επόμενα χρόνια η διοργάνωση να επεκταθεί σε όσες περισσότερες πόλεις της Ελλάδας είναι δυνατόν.

Ο Περίπατος Βιβλίου είναι μια όμορφη και διαδραστική βόλτα στην Αθήνα του βιβλίου και θα περιλαμβάνει γνωστά και άγνωστα σημεία τα οποία το αθηναϊκό κοινό δεν έχει συχνά την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά. Η βόλτα θα περνά μέσα από βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους και βιβλιοθήκες, συνολικά 22 σημεία του κέντρου της πόλης. Μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό χάρτη για τον Περίπατο του Βιβλίου.

Αφηγήσεις Βιβλίων και Δημιουργικά εργαστήρια

Σάββατο 21 Απριλίου, 11.00 και 13.00
Περίπατος Βιβλίου, Βιβλιοπωλείο Πατάκη
Παιδιά 5+

Στο πλαίσιο του Περιπάτου Βιβλίου το βιβλιοπωλείο Πατάκη διοργανώνει δύο εκδηλώσεις στον χώρο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα).

«Η κόκκινη κλωστή της Φωτεινής Φραγκούλη», 11:00 π.μ.

Αγαπημένοι συγγραφείς τιμούν τη συγγραφέα Φωτεινή Φραγκούλη και προσκαλούν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο στα κείμενά της. Μια συνάντηση αφιέρωμα στις λέξεις που τόσο αγάπησε και μας χάρισε η Φωτεινή. Τα πλατανόπαιδα, η Πουπέτα, οι άγγελοι των κοχυλιών, οι ήρωές της έρχονται να συναντήσουν και πάλι παιδιά και μεγάλους.

Οι συγγραφείς και εικονογράφοι που θα συμμετάσχουν στη δράση είναι οι:
Γεωργία Γαλανοπούλου, Σπύρος Γιαννακόπουλος , Αγαθή Δημητρούκα,  Ελένη Δικαίου , Τασούλα Επτακοίλη , Μάνος Κοντολέων , Σοφία Μαντουβάλου, Γιώργος Παναγιωτάκης , Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Φωτεινή Στεφανίδη, Γιώργος Τσακνιάς, Εύη Τσακνιά, Χριστίνα Φραγκεσκάκη , Αντιόπη Φραντζή

«Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» 1:00 μ.μ.

Η ηθοποιός Μαρία Δασκαλάκη ερμηνεύει κείμενα από το βιβλίο του Lewis Carroll, «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων», (Πρόλογος-Μετάφραση: Μένης Κουμανταρέας, Σχέδια: Pat Andrea) ζωντανεύοντας πράγματα ασυνήθιστα, που αφαιρούν τη ρουτίνα της ζωής και δίνουν στα γεγονότα νόημα. Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους που επιχειρεί να αναπλάσει τον κόσμο της παιδικής ηλικίας.

Σάββατο 21 Απριλίου, 13.00
Εργαστήριο κατασκευών της Άλκης Ζέη – Πολυχώρος Μεταίχμιο
Παιδιά 4+

Ο υπέροχος κόσμος της Άλκης Ζέη εμπνέει, και γνωστά εξώφυλλα των κλασικών βιβλίων θα γίνουν αφορμή για όμορφες κατασκευές.

Το καπλάνι της βιτρίνας, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Η μωβ ομπρέλα, Ο θείος Πλάτων είναι μερικά μόνο από τα κλασικά μυθιστορήματα για παιδιά που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, και εξακολουθούν να διαβάζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα. Η πολυαγαπημένη συγγραφέας μικρών και μεγάλων είναι μια σταθερή αξία για τη σύγχρονη λογοτεχνία μας. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο και χωρίς ίχνος διδακτισμού αλλά με εξαιρετική λογοτεχνικότητα και διάσπαρτο χιούμορ καταγράφει μέσα στα έργα της σημαντικές ιστορικές στιγμές για χάρη των νεότερων γενιών και καταφέρνει να προβληματίσει πάνω σε πλήθος διαχρονικών αξιών και σύγχρονων θεμάτων.

Ως γνήσια εκπρόσωπος της παιδικής λογοτεχνίας αλλά και πεζογράφος σημαντικών έργων για ενήλικες, ως συγγραφέας που παραμένει ενεργή μέχρι σήμερα και άνθρωπος που συμμετέχει στα κοινά και συνομιλεί τακτικά με τους αναγνώστες της, ιδίως με τα παιδιά, αποτελεί δικαιωματικά έναν ζωντανό θρύλο!

Η Άλκη Ζέη θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2018

Είσοδος ελεύθερη – ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα και τον τίτλο της δράσης «Ο υπέροχος κόσμος της Άλκης Ζέη».
Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118

Σάββατο 21 Απριλίου, 16.00
Γίνομαι εξερευνητής των Ιστορικών Λόφων της Αθήνας, Athens for Kids
Παιδιά 5+

Εκπαιδευτική ξενάγηση με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με την ιστορία της περιοχής του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα των λόφων του Φιλοπάππου, της Πνύκας, του Άρειου Πάγου, και της Ακρόπολης. Επίσης, την πληροφόρησή τους για την ύπαρξη των Ευρωπαίων περιηγητών του 19ου αιώνα. Παράλληλος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και η ψυχαγωγία τους, μέσα από την επαφή με το φυσικό περιβάλλον και τις ομαδικές δραστηριότητες.

Oι ξεναγήσεις είναι σχεδιασμένες για παιδιά με τη μορφή παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, ώστε να το παιδί να μάθει για την πόλη του με ένα τρόπο που θα τη θυμάται για πάντα.
Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια των ξεναγήσεων γίνονται από μουσειολόγους, ξεναγούς και παιγνιοθεραπευτές.

Κόστος συμμετοχής παιδιών:8 ευρώ
Ενήλικες : 6 ευρώ

Τα παιδιά συνοδεύονται πάντα από κάποιον ενήλικα
κρατήσεις στο τηλ. 6972330969 ή στο email : info@athensforkids.com

www.athensforkids.com

Μέγιστος αριθμός παιδιών ανά μέρα 15
Σημείο συνάντησης – Λόφος Φιλοπάππου

Σάββατο 21 Απριλίου, 11.00
Και μετά ξύπνησα – The Dali Museum, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Παιδιά 5-7 ετών

Σε αυτό το διαδραστικό εργαστήριο, τα παιδιά βουτάνε στον κόσμο του Νταλί και εξερευνούν διάσημους πίνακες μέσα από το 10’ βίντεο εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει online το Μουσείο “The Dali Μuseum“ στην Αμερική.

Θα γνωρίσουν το κίνημα του σουρεαλισμού μέσα από τη δημιουργική διαδικασία, θα ονειρευτούν και θα πειραματιστούν με την αυτόματη γραφή σε μεγάλες επιφάνειες. Με την τεχνική του κολλάζ και στοιχεία από τα έργα του Νταλί θα αποτυπώσουν τα δικά τους όνειρα και θα περιπλανηθούν σε φανταστικούς κόσμους.

Εισιτήριο: €12
Φίλοι ΜΚΤ: €10 (1 παιδί/μέλος, με την επίδειξη κάρτας μέλους στο ταμείο)
Αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο (το δεύτερο ή τρίτο παιδί): €10
Πληροφορίες – Κρατήσεις
Τ: 210 7294220, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-13:00
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4 , Αθήνα, 106 74

Σάββατο 21 Απριλίου, 11.00
Φανταστικά Τετράγωνα, Εικαστικός Κύκλος – Σιαντής
Παιδιά 6+

“Αγαπώ την τέχνη”, “Σέβομαι τον δημιουργό”, “Μαθαίνω να Εκφράζω συναισθήματα”, έννοιες που οι Θεόδωρος και Βασιλική Σιαντή, μέσα από την μακρόχρονη πορεία στο χώρο της Τέχνης, αφουγκράστηκαν ως ανάγκες που πρέπει να μεταδώσουν στα παιδιά, επιδιώκοντας την καλλιέργεια της καλλιτεχνικής ευαισθητοποίησης των νεότερων γενεών.

Στόχος των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι η εξοικείωση και η πολυαισθητηριακή αλληλεπίδραση των παιδιών με το έργο σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Παράλληλος στόχος είναι τα παιδιά να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα του χώρου μιας γκαλερί, που αποτελεί τον δεύτερο σημαντικό χώρο για τον καλλιτέχνη, μετά το εργαστήριό του, αλλά και το διαμεσολαβητικό κρίκο ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το ευρύ κοινό. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της γκαλερί. Με αφορμή τη συλλογή των έργων του Εικαστικού Κύκλου Sianti και οπτικά, απτικά και ηχητικά ερεθίσματα.

Η Πόπη Γεωργοπούλου, μουσειολόγος και μουσειοπαιδαγωγός, με πείρα στο σχεδιασμό και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για μουσεία και χώρους πολιτισμού, γίνεται οδηγός των καλλιτεχνικών αναζητήσεων των παιδιών.

Εικαστικός Κύκλος – Σιαντής, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Ιλίσια

Σάββατο 21 Απριλίου, 12.00
Ο πετίτ το τέρας, Βιβλιοπωλείο Booktique
Παιδιά 3+

Διαδραστική παράσταση «Ο Πετίτ το τέρας», βασισμένη στα βιβλία της πολυβραβευμένης ISOL “Ο Πετίτ το τέρας” & “Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι”, από τις εκδόσεις Μάρτης.
Με τις ηθοποιούς Κωνσταντίνα Τσιτσία-Γεωργαντά και Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά.

Τον ξέρεις τον Πετίτ; Λες να είναι ένα παράξενο, σπάνιο τέρας; Μπορεί ένα παπάκι μπάνιου να γίνει φίλος με ένα αγοράκι;

Για παιδιά από 3 ετών
Είσοδος ελεύθερη!
Βιβλιοπωλείο Booktique, Πατριάρχου Ιωακείμ 21, 10675 Αθήνα

Σάββατο 21 Απριλίου, 10.00
Φτιάξε και εσύ ένα Air Bee and Bee, Κέντρο γης
Παιδιά 9-11 ετών

Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με την υποστήριξη της Οργάνωσης Γη και του προγράμματος START– Create Cultural Change, όπου μέσω των τεχνών, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των επικονιαστών και των λουλουδιών. Εστιάζοντας στις μέλισσες, στοχεύει να εμπνεύσει την κοινωνική αλλαγή και να καλλιεργήσει την περιβαλλοντική συνείδηση στα παιδιά.

Ποιος κρέμασε τα λεμόνια στο δέντρο; Ποιος κάνει τα λουλούδια τα ανθίζουν; Είναι οι μέλισσες φίλες μας ή θέλουν να μας τσιμπήσουν; Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς τις μέλισσες; Αλήθεια… είναι μαύρες με κίτρινες ρίγες ή κίτρινες με μαύρες ρίγες;

Η μουσική, η παραγωγή βίντεο, το θέατρο, οι κατασκευές, ο χορός και η ζωγραφική θα αποτελέσουν τις μεθόδους, μέσω των οποίων τα παιδιά θα μπορούν να εξερευνήσουν τη δική τους ουσιαστική σχέση με τη φύση. Μέσα από τις τέχνες, τα παιδιά γίνονται μέρος μιας βιωματικής διεπιστημονικής διαδικασίας με επίκεντρο τον μαθητή και αναπτύσσουν μια κατανόηση των σχέσεων ανάμεσα στους διαφορετικούς οργανισμούς.
Kόστος Συμμετοχής: Δωρεάν
Κέντρο της Γης, Λεωφόρος Δημοκρατίας 67, Ίλιον Τηλέφωνο: 6976977981

Κυριακή 22 Απριλίου, 12.30
Ηρακλής και Θησέας, Δύο ήρωες ένας Μύθος – Ελληνικός Κόσμος
Παιδιά 5-7 ετών

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ταξιδεύει τα παιδιά στη μυθολογία. Δύο από τους γνωστότερους μυθικούς ήρωες της αρχαιότητας συναντιούνται μέσα από άγνωστες ιστορίες. Ποια είναι τα κοινά σημεία τους; Συναντήθηκαν ποτέ αυτοί οι δύο ήρωες; Ποια ήταν τα κοινά τους σημεία; Τα παιδιά θα ανακαλύψουν άγνωστες μικρές ιστορίες δύο πολύ μεγάλων πρωταγωνιστών της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας!

Πληροφορίες:
Ώρες έναρξης: 12:30 (ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη).
Διάρκεια προγραμμάτων: 90 λεπτά
Κόστος συμμετοχής: 8,50 ευρώ
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση Τ. 212 254 0000
Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 177 78 Ταύρος

Κυριακή 22 Απριλίου, 11.00
Έχω μια ωραία ιδέα, ΚΠΙΣΝ
Παιδιά 6-24 Μηνών

Διαδραστικό εργαστήριο για πολύ μικρά παιδιά με τους γονείς τους. Φυσικά υλικά, χρώματα, υφάσματα και πολυμορφικά αντικείμενα γίνονται πολύτιμοι συνταξιδιώτες στα μονοπάτια της πρώτης παιδικής ηλικίας. Μουσικά ερεθίσματα, πηγές ήχου και φωτός που βελτιώνουν την αφηρημένη σκέψη, παιχνίδια αδρής και λεπτής κινητικότητας και εξερευνητικό παιχνίδι αποτελούν ορισμένα μέσα πειραματισμού σε ένα εργαστήριο με στόχο τη διάδραση και την κοινωνικοποίηση των βρεφών.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: abariza

Κυριακή 22, 29/04
11.00-12.00 | για βρέφη 6-12 μηνών
12.30-13.30 | για βρέφη 12-24 μηνών

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

Κυριακή 22 Απριλίου, 11.00
Έχουν κέρατα, Κέντρο Γαία – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή
Παιδιά 2-6 ετών

Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για μικρά παιδιά. Ένας ρινόκερος και η διασκεδαστική του ιστορία θα βοηθήσει να γνωρίσουν τα παιδιά τα κερασφόρα ζώα και τα χαρακτηριστικά τους.Ζώα με κέρατα μεγάλα και μικρά, μυτερά και στριφογυριστά θα γνωρίσουν τα παιδιά 4-6 ετών, ενώ τα παιδιά 2-4 ετών θα τα γνωρίσουν μέσα από έναν ρινόκερο και τη διασκεδαστική του ιστορία.

Ηλικίες: από 4 – 6 ετών
Κέρατα μεγάλα και μικρά, μυτερά και στριφογυριστά κάνουν τα ζώα να φαίνονται ξεχωριστά! Όπλα είναι ισχυρά και τους εχθρούς διώχνουν μακριά!
Ημερομηνίες: Κυριακή 22 Απριλίου 2018
Ώρες έναρξης: 11.00 πμ & 12.30 μμ
Διάρκεια: 1 ώρα

Ηλικίες: από 2-4 ετών
Ένας ρινόκερος και η διασκεδαστική του ιστορία θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε τα κερασφόρα ζώα και τα χαρακτηριστικά τους.
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Απριλίου 2018
Ώρες έναρξης: 11.00 πμ & 12.30 μμ
Διάρκεια: 1 ώρα

Στον 1ο όροφο του Κέντρου ΓΑΙΑ.
Η συμμετοχή στο εργαστήριο περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο
(6€ για τους ενήλικες, 4€ για τα παιδιά)

Κέντρο ΓΑΙΑ – Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Όθωνος 100 Κηφισιά

Κυριακή 22 Απριλίου, 11.00
Ο φάλτσος Νάνος, Δεξαμενές Καθαρισμού – Τεχνόπολη
Παιδιά 1-3 ετών

Διαδραστική αφήγηση από το Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής Ροδάκινο
Μια φορά και έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε και έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και την αλήθεια. Όλοι τους, όμως, αγαπούν τη μουσική, αγαπούν να τους τραγουδούν και να τραγουδάνε. Ένας φάλτσος νάνος, όμως, δεν τολμά να ανοίξει το στόμα του γιατί ντρέπεται πολύ! Ώσπου συναντά τα μικρά του λουλουδάκια, τα οποία βρίσκουν τη φωνή του την πιο όμορφη απ’ όλες.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, παραμύθια, τραγούδια και όμορφα λουλούδια, εμπνευσμένο από το βιβλίο «Ο φάλτσος νάνος» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήγηση-εμψύχωση: Άντζι Κάντζου
*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 1 έως 3 ετών και τους γονείς τους και διαρκεί περίπου 40’.
Δράση στα πλαίσια του προγράμματος Κυριακές στη Τεχνόπολη
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300

Κυριακή 22 Απριλίου, 12.00
Τα Παραμύθια του Άντερσεν – Παλαιοί Φούρνοι (πατάρι)
Παιδιά 5-11 ετών

Θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα Novel Vox – Παλαιοί Φούρνοι (πατάρι)
Τα παραμύθια γιορτάζουν και ανοίγουν τις σελίδες τους για να δημιουργήσουν το πιο μαγικό, ταξιδιάρικο και ονειρικό σκηνικό για τα παιδιά.
Ο γνωστός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν μας παρουσιάζει την ζωή του μέσα από τα παραμύθια του, όπως «Το ασχημόπαπο», «Ο μολυβένιος στρατιώτης», «Η Βασίλισσα του Χιονιού», «Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» και πολλά άλλα, μεταφέροντας μας σε ένα κόσμο πασπαλισμένο με πολλή νεραϊδόσκονη.

Τα παιδιά μέσα από την αφήγηση ζωντανεύουν τους χαρακτήρες των παραμυθιών, μεταμφιέζονται, κινούνται, αυτοσχεδιάζουν, χορεύουν μα προπάντων διασκεδάζουν.
*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 11 ετών και διαρκεί περίπου 60’.
Δράση στα πλαίσια του προγράμματος Κυριακές στη Τεχνόπολη
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300

Κυριακή 22 Απριλίου, 13.00
Παραμύθι χωρίς όνομα, Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο
Παιδιά 5+

Υπάρχουν πολλά παραμύθια. Κι έχουν πολλά ονόματα.Ετούτο το παραμύθι όνομα δεν έχει.
Είναι το παραμύθι της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της Γνώσης, της κυρα-Φρόνησης, του αλτρουισμού, της αυτοθυσίας, της δειλίας δικαστών Λαγόκαρδων, της πανουργίας αλλά και της ευγένειας. Είναι το «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα.

Η Ομάδα θεάτρου Δον Κιχώτες παρουσιάζει τη δική της μοντέρνα εκδοχή πάνω στο σπουδαίο και κλασικό έργο της Πηνελόπης Δέλτα, το οποίο αν και γράφτηκε πριν από 110 χρόνια, μοιάζει να περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας.

Στη χώρα των Μοιρολάτρων βασιλεύει πλέον η ερημιά. Ο βασιλιάς Αστόχαστος και η βασίλισσα Παλάβω νοιάζονται μόνο για τη διασκέδαση και την καλοπέρασή τους. Οι κάτοικοι άρχισαν να εγκαταλείπουν τον τόπο και όσοι έμειναν είναι πια διεφθαρμένοι ή συμβιβασμένοι. Το νεαρό βασιλόπουλο, απογοητευμένο και αυτό, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του. Στον δρόμο του όμως συναντάει τη Γνώση και τη Φρόνηση, που καταφέρνουν να του αλλάξουν τη γνώμη, και έτσι μαζί με την αδελφή του Ειρήνη αποφασίζουν να παλέψουν για να ξαναφτιάξουν απ’ την αρχή το κράτος.

Μοιάζει αδύνατον, κι όμως εκείνος καταφέρνει να αφυπνίσει κάθε απλό άνθρωπο του λαού. Ένας μικρός ήρωας μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα με γιγάντια ψυχική δύναμη που μέρα με τη μέρα παλεύει την ανομία, τη διαφθορά και τη διάλυση. Έτσι οι Μοιρολάτρες καταφέρνουν το θαύμα. Να φτιάξουν μια καλύτερη χώρα απ’ την αρχή, μονάχα με την αγάπη και τη θέληση για το κοινό καλό.

*Η παράσταση απευθύνεται οικογένειες με παιδιά από 7 ετών και διαρκεί περίπου 70’.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη με απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση: 2130109327 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00-16:00)

Δράση στα πλαίσια του προγράμματος Κυριακές στη Τεχνόπολη
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300