Λάιζα Μινέλι σημαίνει Cabaret. Η αναγγελία του μεγαλύτερου οίκου δημοπρασιών του Χόλιγουντ Profiles in History της Καλιφόρνια ότι ανάμεσα στα 1.000 και πλέον αντικείμενα της διάσημης σταρ που δημοπρατούνται τον Απρίλιο θα βρίσκεται και το θρυλικό κοστούμι της Σάλι Μπόουλς από το «Cabaret», ταινία που της χάρισε το 1972, το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους συλλέκτες κινηματογραφικών τεκμηρίων.

Πέρα από το διάσημο κοστούμι, η 71χρονη Μινέλι έχει δώσει προς δημοπράτηση και προκειμένου να μοιραστεί τα ενθύμια μιας ζωής με τους θαυμαστές της, όπως δήλωσε, αντικείμενα που ανήκαν στους διάσημους γονείς της, τη μητέρα της Τζούντι Γκάρλαντ και τον πατέρα της και σκηνοθέτη Βινσέντε Μινέλι.

Στα αντικείμενα συμπεριλαμβάνεται και η Rolls Royce Silver Shadow που της ανήκει όπως και το προσωπικό σενάριο του Cabaret με τις σημειώσεις που είχε γράψει η ίδια.

Όλοι περιμένουν τώρα την έκθεση με τίτλο «Love, Liza» που θα προηγηθεί της δημοπρασίας που θα γίνει στο Πέιλι Σέντερ στο Μπέβερλι Χιλς και θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 29 Απριλίου. Ήδη ο κατάλογος της έκθεσης για τον οποίο υπάρχει λίστα αναμονής πωλείται προς 100 δολάρια.