Η Watcheck λειτουργεί σε ένα εργαστήριο γεμάτο από μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, όπως ορίζουν τα Ελβετικά πρότυπα.

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κώστας Παπαδόπουλος, αποφοίτησε από το Ελληνο-ελβετικό Κέντρο Ωρολογοποιίας το 1987. Οι ικανότητές του, η τεχνογνωσία του και το πάθος του για τα ρολόγια, τον οδήγησαν ένα χρόνο αργότερα καθηγητή στην ίδια σχολή, όπου παρέμεινε έως το 1995.

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κώστας Παπαδόπουλος, με την εμπειρία και τεχνογνωσία του στους μεγαλύτερους οίκους ρολογιών παγκοσμίως, αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του, δημιουργώντας τη δική του εταιρεία στην καρδιά της Αθήνας.

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κώστας Παπαδόπουλος

Παράλληλα εργάζονταν ως τεχνικός στο μεγαλύτερο Οίκο Κοσμημάτων και Ρολογιών της Αθήνας, που εκπροσωπούσε τα μεγαλύτερα brands ελβετικών ρολογιών (Baume et Mercier, Breitling, Piaget, Tiffany΄s, Alexis Barteley, Girard – Perregaux). Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην Rolex Hellas όπου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του από τους μεγαλύτερους οίκους ρολογιών παγκοσμίως, αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του, δημιουργώντας μια εταιρία στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, την Watcheck.

Με μεγάλο ζήλο, ευθύνη αλλά πρωτίστως αγάπη για την τέχνη του και τα ρολόγια, το όνειρό του για μία προηγμένη και αυστηρών προδιαγραφών με βάση τα Ελβετικά πρότυπα, εταιρία επισκευών ωρολογίων, έγινε επιτέλους πραγματικότητα με τη βοήθεια της χρηματοδότησης από την AFI. Στόχος του Κώστα είναι να εντάξει καινοτόμες ιδέες, όπως η δυνατότητα να έχει ο πελάτης άμεση πρόσβαση στη πορεία της επισκευής του ρολογιού του και η διαφάνεια όλων των εργασιών, πατώντας ένα κλικ στην αντίστοιχη ενότητα.

Η επιχείρηση κατάφερε να διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και επαγγελματικό κατάστημα επισκευής ρολογιών που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Είναι ειδικοί στην επισκευή ακριβών ρολογιών από παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως Rolex, Breitling, Patek Philippe, TAG Heuer, Bvlgari, Cartier, Omega, Baume Et Mercier, Piaget, Hublot, Girard – Perregaux, Bell & Ross και πολλά άλλα σύγχρονα και vintage εμπορικά σήματα. Προσφέροντας υψηλή ποιότητα δεξιοτήτων και δεξιοτεχνίας, υποστηριζόμενη από χρόνια εμπειρίας, σε ένα εργαστήριο γεμάτο από μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας όπως ορίζουν τα Ελβετικά πρότυπα.

Βασική αξία της Watcheck είναι ο άνθρωπος. Με πρώτιστο στόχο τα μεγαλύτερα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των ανθρώπων που την επιλέγουν.

Info:

Εάν ψάχνεις το απαραίτητο κεφάλαιο για την επιχειρηματική σου ιδέα κι ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα κριτήρια και τη διαδικασία της AFI, στείλε αίτηση ηλεκτρονικά ή κάλεσε στα: Αθήνα 210 8256341 και Θεσσαλονίκη 2310 567424.

Κάθε Δευτέρα στις 17.00 και κάθε Πέμπτη στις 13.00 διοργανώνονται ενημερωτικές συναντήσεις για το πώς η AFI μπορεί να σε βοηθήσει στα επιχειρηματικά σου βήματα στην Αθήνα, ενώ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 16.00 στη Θεσσαλονίκη.