Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή απονεμήθηκε το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την ερμηνεία του στο έργο «Το δέντρο του Οιδίποδα» της Ομάδας Ιδέα, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

Το Βραβείο «Δημήτρης Χορν» απονέμεται φέτος για δέκατη έβδομη χρονιά και πρόκειται  για το σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος  από περγαμηνή. Το  βραβείο είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. Το θεσμοθέτησε ο Σταμάτης  Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν.

Οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι φέτος ήταν οι εξής:

Γιώργος Κατσής, για την ερμηνεία του στην παράσταση «Μητρόπολη/Χορός και Άγγελος από το πανάρχαιο δράμα» σε σύλληψη-σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα.

Γιάννης Νιάρρος, για το ρόλο του Ροδίωνα Ρωμάνοβιτς Ρασκόλνικωφ στο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης, για την ερμηνεία του στο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ «Η αρρώστια της νιότης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου.