Κείμενο: Δημήτρης Σίμος

H Κατερίνα είναι μια νέα και ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας, που από την πρώτη της συλλογή κατάφερε να κατακτήσει με τις δημιουργίες της τα ελληνικά νησιά, ντύνοντας με υπέροχα φορέματα γυναίκες που αναζητούσαν τη σύμπλεξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Tikto, λοιπόν, το όνομα της εταιρίας της, από το αρχαιοελληνικό τίκτω (γεννώ) και μια νέα επιχειρηματική κίνηση ξεκίνησε με όλες τις θετικές προϋποθέσεις.

Η Κατερίνα έχοντας σημαντική εμπειρία στον χώρο της μόδας και του λιανεμπορίου αποφάσισε να κυνηγήσει το παιδικό της όνειρο: να μάθει να σχεδιάζει ρούχα. Ξεκινώντας από το μηδέν, άρχισε τις σπουδές της σε εργαστήριο μόδας και απέκτησε επιδεξιότητες που μετουσιώθηκαν στην πρώτη της συλλογή ρούχων.

Με νέες και ευφάνταστες γραμμές, η εταιρία ΤΙΚΤΟ, τόλμησε να πρωτοπορήσει και δικαιώθηκε. Η συνάντηση με την AFI ήταν ένα από τα βήματα που έφεραν στην Κατερίνα μια επιτυχημένη νέα παραγωγή με διακρίσεις, δίνοντάς της πρόσβαση στο απαραίτητο κεφάλαιο.

Οι μέντορες της AFI, παρείχαν από την πρώτη στιγμή συμβουλευτική υποστήριξη σε τομείς επιχειρησιακού σχεδιασμού και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να υποστηρίζουν το project με στόχο την ενίσχυση στο κομμάτι των εξαγωγών. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνο τους, με κομμάτια από τη συλλογή της να παρουσιάζονται στις Κάννες!

Η ελληνική συλλογή ΤΙΚΤΟ, έχει βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα. Με αυτόν τον τρόπο προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand.

Info:

Εάν ψάχνεις το απαραίτητο κεφάλαιο για την επιχειρηματική σου ιδέα κι ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα κριτήρια και τη διαδικασία της AFI, στείλε αίτηση ηλεκτρονικά ή κάλεσε στο 210 8256341. Κάθε Δευτέρα στις 13.00 και κάθε Πέμπτη στις 17.00 διοργανώνονται ενημερωτικές συναντήσεις για το πώς η AFI μπορεί να σε βοηθήσει στα επιχειρηματικά σου βήματα.