Μια καλειδοσκοπική ηλιακή οροφή καλύπτει την αυλή του τελευταίου καταστήματος Apple Store, ένα έργο της αρχιτεκτονικής εταιρείας Foster + Partners, το οποίο άνοιξε στο Champs-Élysées στο Παρίσι. Βρίσκεται στη γωνία της Champs-Élysées και της Rue Washington και το κατάστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει προσεκτικά τις αρχικές λεπτομέρειες με νέες σύγχρονες παρεμβάσεις.

Μπαίνοντας στο κατάστημα μοιάζει σαν να μπαίνεις σε ένα παριζιάνικο διαμέρισμα του 19ου αιώνα, το οποίο οδηγεί σε έναν εσωτερικό κήπο με μεγάλα δέντρα. Οι ηλιακοί συλλέκτες που καλύπτουν την οροφή αντανακλούν αποσπασματικές εικόνες των γύρω κτηρίων, σαν μια αναφορά στην κυβιστική παράδοση. Η αυλή αναδεικνύει τη ζωτικότητα του ιστορικού περιπάτου βαθιά μέσα στο κτίριο, δημιουργώντας μια μοναδική εσωτερική εμπειρία γεμάτη ζωή και ενέργεια.

Αρχικά σχεδιασμένο ως βάση αστικών διαμερισμάτων, το κτίριο έχει περάσει από διάφορες αυξομειώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του. Οι αρχιτέκτονες ήθελαν να αναβιώσουν το αρχικό πνεύμα του κτηρίου, αποκαθιστώντας τους λεπτομερείς και αλληλοσυνδεόμενους χώρους του παριζιάνικου διαμερίσματος του 19ου αιώνα, με μεταγενέστερες προσθήκες. Αυτή η μεταβλητότητα της κλίμακας και του στυλ επιτρέπει στους επισκέπτες να εκτιμήσουν την ιστορία της τοποθεσίας, ενώ καθένα από τα μπαλκόνια του κτιρίου ανοίγουν προς τη λεωφόρο Champs-Élysées με τα κτήρια Beaux-Art και θέα στον Πύργο του Άιφελ.