Αν υπάρχει κάτι που κάνει το μεγάλο ιστορικό κατάστημα του Παρισιού Bon Marché να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα αυτό είναι σίγουρα η φημισμένη σκάλα του που δεσπόζει στο κέντρο του καταστήματος. Σχεδιάστηκε το 1990 από την περίφημη ντιζάινερ Andrée Putman για να μεταφέρει τους πελάτες και τους επισκέπτες σε ένα χώρο όπου συγχωνεύονται τα όνειρα και η δύναμη της φαντασίας με την πραγματικότητα.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ένας καλλιτέχνης κάνει τη σκάλα εμβληματικό έργο του. Μετά τον Ai Weiwei το 2016 και τον Edoardo Tresoldi και τη Chiharu Shiota το 2017, ήρθε η σειρά του σύγχρονου Αργεντίνου  καλλιτέχνη Leandro Erlich να παρέμβει στο εσωτερικό του κτιρίου του 19ου αιώνα με ένα ακόμα βαθύ και ποιητικό έργο που ονομάζει «sous le ciel» ή «κάτω από τον ουρανό» προσκαλώντας τους επισκέπτες να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Η εγκατάσταση του Leandro Erlich γιορτάζει τον παρισινό ουρανό με τη μοναδική του φωτεινότητα και τα απαλά χρώματα που αλλάζουν συνεχώς κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας και σεζόν. Ο καλλιτέχνης έχει βάλει καθρέφτες που παίζουν με την ψευδαίσθηση, το χώρο, την ιστορία και την αρχιτεκτονική για να δημιουργήσει μια μυθοπλασία που αφήνει σημαντικό περιθώριο ερμηνείας.