Στο πλαίσιο της πανελλήνιας διοργάνωσης «ΦΕΤΑ 2018», που πραγματοποιείται από το Δήμο Ελασσόνας, στις 14 – 16 Σεπτεμβρίου, θα υλοποιηθεί και η δράση με τίτλο «Η συμβολή της φέτας στην Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία»  που αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες:

α) «Φέτα και ξενοδοχειακός κλάδος»
β) «Οι δρόμοι της Φέτας»

Την Κυριακή 16/9, ο γεωπόνος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, project manager “Med Culture” &  επιστημονικός συνεργάτης “Local Food Experts”,  θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα της προέλευσης των πρώτων υλών στη Βιώσιμη Ελληνική Κουζίνα και τη στρατηγική σημασία της παραγωγικής διασύνδεσης του τουρισμού, με την αγροδιατροφή και την μεταποίηση.

Αναλυτικά: https://www.feta2018.gr/ekdiloseis/epixeirein/17-eidiki-ekdilosi-feta-kai-ksenodoxeiakos-klados.html

Info

«Φέτα 2018»,  Ελασσόνα, 14 έως 16 Σεπτεμβρίου.