Μέχρι πρόσφατα, οι Beatles κατείχαν το ρεκόρ των περισσότερων τραγουδιών στο Top 10 του Billboard 100, όταν το 1964 11 τραγούδια τους έφτασαν στην κορυφαία δεκάδα, μεταξύ των οποίων ήταν το “Can’t Buy Me Love” και το “A Hard Day’s Night“. Σύμφωνα όμως με τα νέα δεδομένα, εν έτει 2018, ο Drake έσπασε το μακρόχρονο ρεκόρ με το δωδέκατο τραγούδι του για φέτος στο αμερικανικό Top 10 να είναι το “MIA”.

Το τραγούδι αυτό είναι καρπός συνεργασίας του Καναδού rapper και του Πουερτορικανού pop star Bad Bunny, και βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην 5η θέση του Billboard 100. Ανάμεσα στη δωδεκάδα με τα Top 10 του Drake βρίσκονται τρία Νο. 1 (“God’s Plan”, “Nice for What”, “In My Feelings”).

Τα άλλα τραγούδια είναι τα εξής: “Nonstop”, “I’m Upset”, “Diplomatic Immunity”, “Emotionless”, “Don’t Matter to Me”, με το τελευταίο τραγούδι να φιλοξενεί μετά θάνατον τη φωνή του Michael Jackson, ενώ στα εναπομείναντα τρία τραγούδια είναι απλά συμμετέχων τραγουδιστής (“Yes Indeed” του Lil Baby, “Look Alive” του BlocBoy JB και το “Walk It Talk It” των Migos).

Φέτος ήταν και η χρονιά που ο Drake σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό του καλλιτέχνη με τις περισσότερες εβδομάδες στη No.1 θέση μέσα σε ένα έτος, αφήνοντας δεύτερο τον προηγούμενο κάτοχο του, τον Usher. Το MIA είναι το 32ο του τραγούδι που προσγειώνεται στην τελική δεκάδα του Billboard 100, πλησιάζοντας έτσι επικίνδυνα τη Madonna με 38 τραγούδια και τους Beatles με 34.