Το φεστιβάλ Break the Chain, επιστρέφει για τρίτη χρονιά με νέες δράσεις και αναζητά εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να γίνουν πρεσβευτές τους μηνύματος «Μη μένεις αμέτοχος. Σπάσε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης».

Οι θέσεις που χρειάζεται να καλυφθούν είναι: η υποστήριξη της παραγωγής και επικοινωνίας, υποδοχή κοινού και προσωπικό αίθουσας.

Το Break the Chain, αποτελεί μία συλλογική εκστρατεία κοινωνικής αφύπνισης, η οποία με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού σε ένα κοινωνικό μέτωπο που εναντιώνεται στην εκμετάλλευση και στην εμπορία ανθρώπων από άνθρωπο, στη σύγχρονη δουλεία. Αποτελεί μία πρωτοβουλία του Εθνικού Εισηγητή, Ηρακλή Μοσκώφ, για την καταπολέμηση του Human Trafficking σε συνεργασία με την πολιτιστική πλατφόρμα elculture.gr.

Εάν είσαι πάνω από 18 και θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά στο φεστιβάλ Break the Chain 3, συμπλήρωσε ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες:

Χώροι διεξαγωγής: Δημοτική Βιβλιοθήκη, Παιδική Βιβλιοθήκη, Γήπεδο Μπάσκετ οδού Σάμου (πλησίον Σταθμού Λαρίσης), Πειραιώς 260, Σεράφειο
Ημερομηνίες: 1 & 2 Δεκεμβρίου 2017

Παραγωγή: Locomotiva

Περισσότερες πληροφορίες: www.breakthechain.gr & www.facebook.com/breakthechain.gr