Για τους περισσότερους τα ψώνια στο supermarket δεν είναι από τις αγαπημένες μας ασχολίες. Θα πάμε σχεδόν κάθε εβδομάδα, όποτε καταφέρουμε να βρούμε χρόνο, ενώ πιθανώς θα ακυρώσουμε κάτι άλλο, κάτι πιο ενδιαφέρον… Συνήθως θα πάμε με μια λίστα στο χέρι για να μην ξεχάσουμε κάτι, ενώ πριν φτάσουμε στο supermarket, μεσολαβεί η κίνηση, το parking, και μετά οι ατέλειωτοι διάδρομοι, οι ουρές στα ταμεία και το κουβάλημα.

Ευτυχώς όμως στην Ελλάδα, στην εποχή των online αγορών που τρέχουν με αλματώδεις ρυθμούς, υπάρχει μία αξιόπιστη λύση για να αποφύγετε όλη αυτή την ταλαιπωρία… το www.e-fresh.gr.

Το www.e-fresh.gr είναι ένα online supermarket στο οποίο θα μπείτε από την άνεση του σπιτιού σας και θα βρείτε όλα τα επώνυμα προϊόντα και προσφορές που θα περιμένατε να βρείτε και σε ένα τυπικό supermarket. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρια, εκτενώς ενημερωμένη κάβα με κρασιά, αλκοολούχα ποτά, μπύρες, αναψυκτικά και χυμούς. Θα βρείτε προϊόντα καθαριότητας, απορρυπαντικά, βρεφικές τροφές και πάνες, καλλυντικά και προϊόντα υγείας, pet food και ηλεκτρικές συσκευές. Το εντυπωσιακό είναι ότι από το e-fresh.gr μπορούμε να αγοράσετε ακόμα και φρέσκο γάλα, τυριά, αλλαντικά, παγωτά και κατεψυγμένα τρόφιμα.

Τα ψώνια σας μεταφέρονται από τα φορτηγά-ψυγεία και έρχονται στο τόπο και χρόνο που υποδείξετε, ακόμα και αυθημερόν μέσα σε λίγες ώρες! Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από τις 7πμ το πρωί μέχρι τις 11μμ το βράδυ, όπου όλα τα άλλα supermarket έχουν κλείσει. Άρα βολεύει τους πρωινούς τύπους, τους πολυάσχολους που γυρνάνε αργά στο σπίτι, και όλους τους ενδιάμεσους! Παραγγελία μπορείτε να βάλετε από μόνο 25€ και να πληρώσετε όπως σας βολεύει: με μετρητά ή POS στον οδηγό, online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με κουπόνια Ticket Restaurant, τραπεζική κατάθεση, ακόμα και με PayPal.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει, μιλάνε για ένα ηλεκτρονικό super market αντάξιο της εποχής του, που ήρθε για να μας λύσει τα χέρια, κάνοντας τη ζωή μας πραγματικά πιο εύκολη. Μπείτε τώρα κι εσείς στο www.e-Fresh.gr και δείτε πόσο εύκολο είναι να έρχεται το supermarket στην πόρτα σας!