Ο Αλέξανδρος και η αδελφή του Ναταλία, αθλητές και προπονητές αγωνιστικού σκι, με μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία της Snowport. Μια εταιρία εστιασμένη στο χώρο του σκι, με παρουσία στις βουνοκορφές του Παρνασσού από το 2013.

Τα παιδιά μαθαίνουν με ασφάλεια

Τα παιδιά μαθαίνουν με ασφάλεια

Η εταιρία, με όραμα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν και να μυηθούν στα αθλήματα του χιονιού, ξεκίνησε αρχικά λειτουργώντας ακαδημίες, ενώ την επόμενη χρονιά επεκτάθηκε και στα ιδιαίτερα μαθήματα. Όπως μας εξηγεί ο Αλέξανδρος «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή και η διάθεσή μας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στο χώρο του ski, μας οδήγησε στην ιδέα να προσφέρουμε μαθήματα εκμάθησης σκι και στην πόλη». 

Η τεχνογνωσία υπήρχε, έλειπε όμως το απαραίτητο συστατικό: μια συμβουλευτική υποστήριξη στους τομείς του marketing και η πολυπόθητη χρηματοδότηση. Και εκεί, την κατάλληλη στιγμή, ήρθε η AFI, δίνοντας στην εταιρία ακριβώς αυτό που έλειπε, με όρους ρεαλιστικούς και βιώσιμους, αποτελώντας την κινητήριο δύναμη για να ολοκληρωθεί το σχέδιο τους.

Ενώνοντας δυνάμεις, η Snowport κατάφερε να δημιουργήσει τις πρώτες πίστες για εκμάθηση ski μέσα στην πόλη προσφέροντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να προετοιμαστούν για τις χειμερινές τους καταβάσεις με ασφάλεια πολύ πριν φτάσουν στο βουνό.

Η  ομάδα της Snowport θα σας συναντήσει είτε στις χιονισμένες πίστες του Παρνασσού, είτε στην επόμενη συνάντηση εκμάθησης σκι στην πόλη. Και που ξέρετε; Ίσως αυτό να συμβεί στη γειτονιά σας!

Εκμάθηση στην πόλη

Εκμάθηση στην πόλη

Info:

Εάν ψάχνεις το απαραίτητο κεφάλαιο για την επιχειρηματική σου ιδέα κι ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα κριτήρια και τη διαδικασία της AFI, στείλε αίτηση ηλεκτρονικά ή κάλεσε στο 210 8256341.

Κάθε Δευτέρα στις 17.00 και κάθε Πέμπτη στις 13.00 διοργανώνονται ενημερωτικές συναντήσεις για το πώς η AFI μπορεί να σε βοηθήσει στα επιχειρηματικά σου βήματα.