Για δύο ημέρες, 19 & 20 Μαΐου, οι κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events, συναντιούνται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για να ανταλλάξουν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις και φυσικά επαγγελματικές κάρτες! Η μεγάλη αυτή σύγκληση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ.

Στο Events EXPO 2018 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο συνέδριο, στην εμπορική έκθεση και στις εταιρικές παρουσιάσεις ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα workshops και τα εργαστήρια διασύνδεσης έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και τις νέες τάσεις σε προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκείνο το διήμερο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου των εκδηλώσεων όπως  το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η ΔΕΘ HELEXPO, η Biennale της Αθήνας, το Viva.gr αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento, ο Νίκος «Nivo» Βουρλιώτης και άλλοι.

Το Events EXPO 2018 αφορά όλους όσους ασχολούνται με τις εκδηλώσεις, και κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες των ακόλουθων κλάδων:

– Εταιριών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων
– Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων
– Εταιριών Σχετικών Υπηρεσιών & Εξοπλισμού & Προϊόντων
– Συμμετέχοντες και Επωφελούμενοι σε Εκδηλώσεις

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να επισκεφθούν την εμπορική έκθεση αλλά και να συμμετέχουν σε workshops και networking events, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών.