Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων στην προσπάθεια να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Για τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων το ICOM έχει επιλέξει το θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό».

Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του εορτασμού διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα.

Στις 18 & 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος σας καλεί να περιηγηθείτε δωρεάν στις αίθουσές του, να γνωρίστε τις συλλογές του, να  φωτογραφήσετε το αγαπημένο σας έκθεμα και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebook καθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.

Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook ή follow στο λογαριασμό του στο twitter (@hmaritimemuseum)

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Info:

Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
Ακτή Θεμιστοκλέους, Φρεάττυς, 185 37 Πειραιάς
Είσοδος ελεύθερη στο μουσείο: 18 & 19/5/2018