Μία σειρά από δράσεις σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής, όπως είναι ο αθλητισμός, η γεύση και τώρα η λογοτεχνία, στηρίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ειδικότερα, από 8-28 Δεκεμβρίου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο «συστήνει» στο ευρύ κοινό τη Γερμανική Λογοτεχνία. Επιλεγμένοι τίτλοι Γερμανικών βιβλίων για κάθε ενδιαφερόμενο φιλοξενούνται στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου στην Πανεπιστημίου, στο The Mall Athens και στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς και στα Γερμανικά Βιβλιοπωλεία NOTOS και Deutsche Buchhandlung.

Στη διάρκεια της δράσης, οι επιλεγμένοι τίτλοι θα προσφέρονται σε έκπτωση, ενώ δημοφιλή culture blogs θα φιλοξενούν αφιερώματα στη Γερμανική Λογοτεχνία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρονικά στο www.german-chamber.gr. Χορηγός της δράσης είναι η Alpha Bank.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μέσα από την ενενηντάχρονη πορεία του συνεχίζει να συμβάλλει καθοριστικά στη στήριξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας, προωθώντας απρόσκοπτα την ανάπτυξη και διεύρυνση των οικονομικών συνεργειών μεταξύ των δύο χωρών, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων.

Δείτε τους επιλεγμένους τίτλους βιβλίων στα ακόλουθα αρχεία ανά βιβλιοπωλείο:
Παπασωτηρίου
NOTOS
Deutsche Buchhandlung

Διαβάστε επίσης:
Μια βόλτα με τους Γερμανούς λογοτέχνες – Μέρος 1ο, της Άννας Ρούτση
– Μια βόλτα με τους Γερμανούς λογοτέχνες – Μέρος 2ο, της Άννας Ρούτση