Η επιτυχημένη συλλογή “The Bright Side Of the Road”, με την υποστήριξη του Pepper 96.6, επιστρέφει για τρίτη φορά ανοίγοντας το δρόμο για την φωτεινή και δημιουργική πλευρά της μουσικής.

«Το “Bright Side of the Road” φθάνει στο Volume 3 και περιλαμβάνει αρκετά από αυτά τα καλά και αγαπημένα τραγούδια της χρονιάς» μας λέει ο Γιώργος Μουχταρίδης, διευθυντής και παραγωγός του Pepper 96,6, που με το πολυσυλλεκτικό γούστο του και ένστικτο, μας παρουσιάζει τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί από τους παραγωγούς και τους ακροατές του σταθμού, αλλά και νεότερα που σίγουρα θα ξεχωρίσουν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το Volume 3 μας συστήνει νέες επιτυχίες – όπως, το “My Love” της Ολλανδέζας Kovacs, το “Djon Maya”, του τραγουδοποιού Victor Démé, το υπέροχο club-edit του Γάλλου Synapson, το “We Go Home” του Adam Cohen, αλλά και το “Depth Of My Soul” των Thievery Corporation και μας παρουσιάζει νέους singers / songwriters και καλλιτέχνες, όπως ο Hozier με το “Take me to Church”, η Chinawoman με το “Good Times Don’t Carry Over”, ο Benjamin Clementine με το “Condolence”, ο Phosphorescent με το “Song About Zula”, ο Vance Joy με το “Rip Tide”, αλλά και ο George Ezra με το “Blame It On Me”.

Το Volume 3 μας αποκαλύπτει τα φρέσκα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, με τραγούδια από την Ειρήνη Σκυλακάκη, την Κατερίνα Ντούσκα, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και την Liset Alea, τους Carte Postale, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για να προλάβουν αυτή τη συλλογή, όπως το “Robin” της Μαριέττας Φαφούτη και η διασκευή του «Τα Ήσυχα Βράδια» των Gadjo Dilo. To Vol 3 όμως, μας θυμίζει και παλιότερες επιτυχίες από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι Ornella Vanoni, Tindersticks, Craig Armstrong, Günter Kallmann Chorus, Go Betweens, και Amy Winehouse.

36 τραγούδια, πάνω από 140 λεπτά μουσικής!

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο προηγούμενες συλλογές της σειράς έχουν γίνει χρυσές, φανερώνοντας τη διάθεση του κοινού να αγκαλιάσει μια ξεχωριστή πρόταση.

Το “Bright Side of The Road Vol. 3” είναι πλημμυρισμένο με μελωδίες και ήχους απ’ όλο τον κόσμο, όλες τις δεκαετίες, και σίγουρα αποτελεί το καλύτερο soundtrack για την φωτεινή πλευρά της ζωής!