Κείμενο: Μύριαμ Παρασκευοπούλου (Local Music Alert)

Είναι κάποια κομμάτια που νομίζεις πως έχουν γραφτεί για σένα ή για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Είναι σαν ο καλλιτέχνης να έχει συγχρονιστεί απόλυτα με τον δικό σου χωροχρόνο και το συνειδητό του να ταυτίζεται με το δικό σου. Αυτό συνέβη σε εμένα με το νέο single της HAN NAH.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single της “Sundown”, η HAN NAH επιστρέφει με το νέο της single “ICE”, αποκαλύπτοντας έτσι ακόμα ένα κομμάτι από το επερχόμενο ΕP της με τίτλο “Stardust” που θα κυκλοφορήσει από την Mellowsophy.

Η φιλοσοφία πίσω από το project της HAN NAH είναι η εξιστόρηση προσωπικών στιγμών που έχουν γίνει μελωδίες και στίχοι από την Άννα Στεφάνου. Έτσι λοιπόν και το “Ice” είναι μια προσωπική ιστορία.

Μια ατμοσφαιρική, downtempo παραγωγή, με έντονα στοιχεία από R&B και Urban Pop ρυθμούς. H ιστορία χρωματίζεται συναισθηματικά από τις εικόνες που δημιουργούν οι στίχοι, ενώ τα μελωδικά και απαλά φωνητικά της HANNAH σε κάνουν να ταυτίζεσαι με την αμεσότητά τους.

Η ΗAN NAH μπορεί στην παρούσα φάση να μοιράζεται μαζί μας το σκοτάδι της, αλλά θα σε βοηθήσει να λιώσεις αυτό το μικρό γυάλινο κυβάκι που έχεις μέσα σου, γιατί η καρδιά της πάντα θα αναζητά το φως, όπως και η δική σου άλλωστε. Απόλαυσε το ανεύθυνα. Μόνο καλό κάνει.