Το Animasyros#tour16_17, η περιοδεία του Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros αποβιβάζεται στην Τήνο κουβαλώντας μαζί του αυτή τη φορά όχι μόνο ταινίες αλλά και μουσικές.

Στο ατμοσφαιρικό Θέατρο στον Κουμάρο, το Animasyros συναντά τη United We Fly και μαζί παρουσιάζουν μια ημέρα γεμάτη animation, που θα ξεκινήσει με ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, θα συνεχιστεί με προβολές και θα τελειώσει με συναυλίες.

Το πρωϊνό εργαστήριο, με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Κατερίνας Κρεμασιώτη, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και έχει θέμα την Τήνο και τις παραδόσεις της. Με τη δύση του ήλιου θα ξεκινήσει μια best of προβολή ταινιών από το αρχείο του Animasyros για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια επί σκηνής θα βρεθούν οι Theodore και Jack Heart για μια συναυλία σε παραγωγή της United We Fly.

Theodore

Theodore

Ο Τheodore εγκαινιάζει έτσι τη φετινή συνεργασία του με το Animasyros που θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο με μια μεγάλη συναυλία του στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης. Ο ταλαντούχος συνθέτης, performer και πολυοργανίστας θα παρουσιάσει υλικό τόσο από τον καινούργιο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όσο και από τις δυο προηγούμενες δουλειές του, «7» και “It is but it’s not”.

The One Weeks Journal: Jack Heart

Μαζί του ο Jack Heart, μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη, παιδί της Τήνου και εξέχον μέλος εδώ και χρόνια της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του “Emotional Pinãta”.

Jack Heart

Jack Heart

Το Animasyros #tour16_17, το ταξίδι του Animasyros στην Ελλάδα και στην Κύπρο ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2016. Πρόκειται για περιφερειακές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στην Πάφο της Κύπρου που σκοπεύουν στην ανάδειξη του καλλιτεχνικού περιεχομένου του Animasyros, σε συνδυασμό με δράσεις άτυπης εκπαίδευσης και υλοποιούνται σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτιστικούς οργανισμούς. Η δράση Animasyros #tour16_17 στηρίχθηκε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding Αct4Greece ζητώντας, και κερδίζοντας, την πολύ σημαντική συμμετοχή του κοινού.

Info:

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 | Θέατρο στον Κουμάρο, Τήνος

Ώρες:
Εργαστήριο για παιδιά: 10.00-14.00
Δηλώσεις συμμετοχής online ή τηλεφωνικά στο +30 6936109638

Προβολή Best Of: 21.00 – 21.35
Συναυλία: 21:50

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ | 6 ευρώ (ΑμεΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, άνω των 65
Προπώληση: Πρακτορείο Maliaris Travel, Κουρσάρος Μπαρ