Η καναδική εταιρεία αρχιτεκτονικής RDHA έχει προσθέσει μεγάλες τζαμαρίες σε ένα παλιό ταχυδρομείο στο Κέιμπριτζ του Οντάριο, προκειμένου να μετατρέψει το μέρος σε ένα κοινοτικό χώρο ανάγνωσης και δημιουργίας.

Το κτίριο που σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε από τον αρχιτέκτονα Thomas Fuller το 1885 χρησιμοποιήθηκε αρχικά από την κυβέρνηση και στη συνέχεια μετατράπηκε σε ταχυδρομείο. Δίπλα στο Grand River του Κέιμπριτζ προσφέρει υπηρεσίες, προγράμματα και εκδηλώσεις δημόσιας βιβλιοθήκης, ενώ ως κοινοτικό κέντρο στοχεύει να επανεξετάσει τη μορφή της παραδοσιακής βιβλιοθήκης.

Αντί να περιέχει ράφια γεμάτα βιβλία, το Idea Exchange Old Post Office διαθέτει χώρους δημιουργίας, στούντιο ήχου και κινηματογράφου, κέντρο ανακαλύψεων για παιδιά, καφετέρια και σαλόνι. Εξαιτίας αυτού, θεωρείται η «πρώτη βιβλιοθήκη χωρίς βιβλία του Καναδά».

Αυτός ο χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη δημόσια βιβλιοθήκη Idea Exchange Queen Square που διαθέτει μια μεγάλη συλλογή βιβλίων. Στη νεογοτθική δομή του κτιρίου έχουν προστεθεί αυτές οι πελώριες τζαμαρίες που ανανεώνουν τον χώρο και δίνουν φυσικό φως, ενώ συνδυάζουν τα παλιά με τα σύγχρονα στοιχεία. Έτσι η πόλη έχει πια ένα παλιό ταχυδρομείο μεταμορφωμένο σε χώρο ανταλλαγής ιδεών.