Ανακοινώθηκε η διοργάνωση του διαγωνισμού BlueGrowth, ο οποίος για έκτη συνεχή χρονιά έχει στόχο να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη θαλάσσια οικονομία. Ο διαγωνισμός BlueGrowth διοργανώνεται από την Aephoria.net, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Ναυτικού Επιμελητήριου της Ελλάδος.

Το call for entry άνοιξε και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και αρχές Ιανουαρίου.

Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Aephoria και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς startups. Με την υποστήριξη της Aephoria.net και του BlueGrowth, οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, σε χώρους εργασίας, καθώς και σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς. Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία έχει καθιερώσει πλέον όχι μόνο τον Πειραιά, όπου έχει τρέξει ο διαγωνισμός πέντε συνεχή έτη, σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας, αλλά έχει δημιουργήσει μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων μπείτε στο bluegrowth.gr/register