Οι σελιδοδείκτες του ελculture.gr τρυπώνουν στο τετραήμερο «2ο Bazaar βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη», και ανακαλύπτουν τους φετινούς τίτλους που φιγουράρουν στους πάγκους του Κτηρίου της Οδού Πειραιώς.

Αυτή τη χρονιά θα διατεθούν 244 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, το Βυζαντινό Πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία και την Αρχιτεκτονική.

Εμείς εξασφαλίσαμε για 10 τυχερούς αναγνώστες ένα δωρεάν αντίτυπο της επιλογής τους από τους παρακάτω τίτλους:

Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες-Ελλάδα
Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου
Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές Μαρτυρίες
Φωτογραφικόν Πρακτορείον “Δ.Α. ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ”
KOUDELKA

Εάν θέλετε να κερδίσετε κι εσείς ένα αντίτυπο, δεν έχετε παρά να στείλετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του φωτογραφικού λευκώματος της επιλογής σας στο info@elculture.gr με θέμα «Bazaar Μουσείου Μπενάκη». Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και μέσω email την ίδια ημέρα.

Παράλληλα, εάν είστε λάτρεις των social media αναζητήστε τους σελιδοδείκτες μας με τις μορφές των Σαλβαντόρ Νταλί, Woody Allen, Μαρία Κάλλας, Κωνσταντίνο Καβάφη, David Bowie και Frida Kahlo στις 27, 28, 29 και 30 Μαρτίου στις σακούλες των αγορών σας από το bazaar. Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας στο instagram με hashtag #bmbookbazaar και #elcbookmarks.

2ο Bazaar βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη | Από 27 έως 30 Μαρτίου 2014 | Κτήριο Οδού Πειραιώς

Ο διαγωνισμός έληξε και οι νικητές ειδοποιήθηκαν.
Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές! Μείνετε συντονισμένοι για επόμενους διαγωνισμούς!