Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τραγουδιστή των Soundgarden Chris Cornell βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με το Variety. Ο Peter Berg, γνωστός για τις ταινίες του “Hancock”, “Battleship: Ναυμαχία” και “Mile 22”, θα είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ. Παραγωγοί θα είναι η χήρα του Chris Cornell, Vicky, μαζί με τον Brad Pitt, συνεργάτη του Peter Berg στην εταιρεία παραγωγής Film 45.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η ζωή και το έργο του Chris Cornell τιμήθηκαν με την αφιερωματική συναυλία “I Am the Highway” στο Λος Άντζελες. Σε εκείνη τη μουσική βραδιά συμμετείχαν οι Foo Fighters, οι Metallica, η Miley Cyrus, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden, των Audioslave και των Temple of the Dobg. Εντύπωση είχε προκαλέσει η ερμηνεία της Miley Cyrus για το τραγούδι “Say Hello 2 Heaven”.

Ο Chris Cornell βρέθηκε νεκρός μετά από συναυλία των Soundgarden στο Ντιτρόιτ τον Μάιο του 2017. Η νεκροψία «έδειξε» ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία, για την οποία η Vicky Cornell θεωρεί υπεύθυνη την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε ο καλλιτέχνης.

Την περασμένη Κυριακή, ο Chris Cornell κέρδισε βραβείο Grammy για την «Καλύτερη Ροκ Εμφάνιση», το οποίο παρέλαβαν τα παιδιά του.