Ανακοινώθηκε χθες, 3 Ιανουαρίου, το lineup του φετινού Coachella, του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο, που η τιμή των εισιτηρίων του είναι ενδεικτική του status των χιλιάδων επισκεπτών του.

Τα τρία μεγάλα ονόματα του φεστιβάλ είναι ο Childish Gambino, ο Tame Impala και η Ariana Grande, τους πρωταγωνιστές δηλαδή της διεθνούς μουσικής σκηνής του 2018. Ο Childish Gambino ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της χρονιάς που μας πέρασε με το “This Is America”, και η Ariana Grande ήταν η γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το Billboard, με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Sweetener” και το βίντεο για το “Thank u, next” να προλογίζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά της.

Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η εμφάνιση του Kanye West στη σκηνή του Coachella, καθώς ο Αμερικανός ράπερ διαφωνούσε με το μέγεθος της σκηνής, το οποίο έβρισκε ασύμφωνο με την performance που είχε σχεδιάσει. Στην πιο πρόσφατη περιοδεία του ο Kanye West βρισκόταν σε μια αιωρούμενη πλατφόρμα, ενώ σε μια κοινή συναυλία με τον Kid Cudi, οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούσαν μέσα από ένα γυάλινο κουτί που αιωρούνταν πάνω από από κοινό.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση:

Άλλοι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στην σκηνή της Coachella είναι η Janelle Monae, ο Kid Cudi, η H.E.R., η SOPHIE, η Solange και ο dj Zedd.

Το φεστιβάλ φέτος θα διαρκέσει φέτος από τις 12 έως τις 21 Απριλίου, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινά από σήμερα, 4 Ιανουαρίου.