Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί το εντατικό Content Creators Workshop by IDEADECO στις εγκαταστάσεις των γραφείων του Elculture, στην Αθήνα.

H Αρετή Βάσσου και η ομάδα του IDEADECO SEO Copywriting Agency, μετά από την επιτυχημένη σειρά εντατικών Copywriting Workshop σε 9 πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει ξανά στην πόλη της Αθήνας. Στο Content Creators Workshop by IDEADECO θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά επιτυχίας των δημιουργών περιεχομένου.

Σε αυτό το Content Creators Workshop θα μάθετε το σύνολο των καλύτερων πρακτικών για μια επιτυχημένη πορεία στον επαγγελματικό στίβο των δημιουργών περιεχομένου.

Είναι γεγονός ότι οι δραστηριότητες των δημιουργών περιεχομένου έχουν αμέτρητες επαγγελματικές δυνατότητες και ευκαιρίες εξέλιξης. Οι content creators είναι απαραίτητοι για την λειτουργία όλων όσων χρησιμοποιούμε στο διαδίκτυο.

Οι εισηγήτριες των θεματικών ενοτήτων θα παρουσιάσουν τα διαφορετικά είδη περιεχομένου, τις βασικές αρχές SEO Copywriting, τις καλύτερες πρακτικές για την δημιουργία περιεχομένου εικόνας, πως το personal branding βοηθάει τους content creators και τι είναι αυτό που αναζητούν οι media owners από τους content creators.

Πρόγραμμα

10:00 – 11.30 | Αρετή Βάσσου, Types of Content & SEO (workshop)
12:00 – 14:30 | Μόνικα Κρητικού, Photo Content Creation, (workshop)
15:00 – 15:45 | Βίκυ Ευαγγελίου, Personal Branding, (Talk)
16:00 – 16:45 | Καλλιόπη Αλπίτση, Τι αναζητούν τα Mέσα από τους content creators, (Talk)

Γνωρίστε τις εισηγήτριες

Η Αρετή Βάσσου είναι Digital Strategy Director του IDEADECO SEO Copywriting Agency. Ξεκίνησε την καριέρα της στο digital marketing από την Google και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aretivassouideadeco
Website: www.ideadeco.co, www.aretivassou.com

H Μόνικα Κρητικού είναι βραβευμένη φωτογράφος στους κλάδους του Wedding & Advertising Photography. Το πορτφόλιο της είναι γεμάτο με projects που από μόνα τους είναι content creation case studies.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/monikakritikou
Website: www.monikakritikou.com, www.fiorellophotography.com

H Βίκυ Ευαγγελίου είναι CEO & Founder πολλών επιτυχημένων εταιρειών. H θεαματική της πορεία στον κλάδο του Digital Marketing & Branding την καθιστούν πρωτοπόρο στην δημιουργία concept content creation projects.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vickyevangeliou
Website: www.vsnhub.com

Η Καλλιόπη Αλπίτση είναι CEO του Elculture και η εμπειρία της στα Online Media είναι παραδειγματική. Η πολιτιστική πλατφόρμα Elculture έχει κερδίσει επάξια την κορυφή στην ενημέρωση του πολιτισμού και της τέχνης.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/elcalliope
Website: www.elculture.gr

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021
Τοποθεσία: Στις εγκαταστάσεις των γραφείων του Elculture – Σινώπης 3, Αθήνα.
Ώρα έναρξης: 10:00πμ
Ώρα λήξης: 5:00μμ
Αριθμός θέσεων: 8 άτομα
Κόστος συμμετοχής: €150 + ΦΠΑ = €186
Εγγραφές: https://bit.ly/3AelrlZ

Το συγκεκριμένο workshop θα γίνει στην ελληνική γλώσσα αλλά η βασική γνώση αγγλικών θα φανεί χρήσιμη. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το laptop ή το tablet σας.

Καθώς διανύουμε μια εποχή με ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είναι υποχρεωτικό. Το ίδιο ισχύει και για την χρήση μάσκας καθώς το workshop γίνεται σε εσωτερικό χώρο.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν παιδιά και κατοικίδια. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η βιντεοσκόπηση.

Με την συμμετοχή σας στο workshop αποδέχεστε την χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του workshop (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, website, blog, social media). Επιπλέον απoδέχεστε την δημοσίευση των φωτογραφιών που σας συμπεριλαμβάνουν, μέσα στα online κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας IDEADECO.Co και των χορηγών.

Σε περίπτωση ακύρωσης του workshop λόγο ανωτέρας βίας, το workshop θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

tags / ελc news