Το ελculture ξεκινάει συνεργασία με την υπηρεσία μετακίνησης Uber και σας κάνει δώρο την πρώτη σας διαδρομή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Uber από το www.uber.com, κάντε εγγραφή σε 1′, εισάγετε τον κωδικό προσφοράς ELCULTURE, καλείτε ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού και η πρώτη σας διαδρομή με Uber (αξίας έως 20€) είναι δωρεάν.

Πώς λειτουργεί;

Το Uber χρησιμοποιεί το GPS του κινητού τηλεφώνου σας και σας συνδέει με τον πλησιέστερο διαθέσιμο οδηγό. Η παραλαβή γίνεται από οποιοδήποτε σημείο – ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση.

Όταν καλείτε ένα Uber, εντοπίζεται ο οδηγός και μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του στον χάρτη. Δεν χρειάζεται να τσεκάρετε διαρκώς το τηλέφωνό σας, καθώς λαμβάνετε μήνυμα όταν πλησιάζει ο οδηγός σας. Το όνομα του οδηγού και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του εμφανίζονται στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να του στείλετε γραπτό μήνυμα, ή να του τηλεφωνήσετε εάν χρειαστεί.

Η εφαρμογή σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εισαγάγετε την τοποθεσία παραλαβής και αποβίβασης, για να λάβετε υπολογισμό κόστους για τη διαδρομή σας.

Δεν χρειάζεστε μετρητά όταν χρησιμοποιείτε το Uber για τις μετακινήσεις σας. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, το κόστος της διαδρομής σας θα χρεωθεί αυτόματα στην αποθηκευμένη σας πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα. Αμέσως μετά λαμβάνετε με email την απόδειξή σας.

tags / ελc Νews