Το ελculture και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μια θέση στο σεμινάριο Επιμέλειας-Διόρθωσης Λογοτεχνικών Κειμένων αξίας 350 ευρώ!

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 30 διδακτικές ώρες και θα ολοκληρωθεί σε 10 συναντήσεις, που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 16:30-19:00 στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα γίνει ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου.

Με την καθοδήγηση της Άννας Ιορδανίδου, Καθηγήτριας Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στην επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων, συζητώντας με γνωστούς λογοτέχνες και με μεταφραστές ξένης λογοτεχνίας για τους τρόπους με τους οποίους τα ζητήματα γλωσσικής επιμέλειας αντιμετωπίστηκαν στα βιβλία τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας σειράς σεμιναρίων του Πολυχώρου Μεταίχμιο για το διάστημα Φεβρουάριος – Μάιος 2013, που περιλαμβάνει ακόμη σεμινάρια κατάρτισης επιμελητών, Δημιουργικής Γραφής, δημοσιογραφίας, μετάφρασης, αλλά και ανοιχτές διαλέξεις με άξονα την πολιτική, τη σκέψη, την ιστορία και την κουλτούρα.

Πληροφορίες συμμετοχής στο διαγωνισμό:

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο “Επιμέλεια-Διόρθωση Λογοτεχνικών Κειμένων” μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και στοιχεία επικοινωνίας στο info@elculture.gr με τίτλο “Σεμινάριο Μεταίχμιο”. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 19 Φερβουαρίου. Ο/η νικητής/τρια θα ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail.